x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Elena Băsescu, în DOLIU! A MURIT...

Elena Băsescu, în DOLIU! A MURIT...

25 Oct 2016   •   16:02
Elena Băsescu, în DOLIU! A MURIT...
Fiica cea mica a fostului presedinte Traian Basescu, Elena, trece prin momente grele, dupa ce a aflat ca cel ce i-a fost alaturi timp de doi ani, a murit... la doar 35 de ani!
 
Cristi Toporan, un nume cunoscut in high-life-ul bucureștean și cunoscut ca fiind primul iubit al Elenei Băsescu, a pierdut bătalia crâncenă cu cancerul, într-un spital din Germania, potrivit antena3.ro.
 
Cristi și fiica cea mică a lui Traian Băsescu au fost împreună timp de doi ani, pe vremea când erau studenți la aceeași facultate.
”Topo”, așa cum i se spune tânărului în lumea mondenă, s-a iubit si cu fiica lui Adriean Videanu și a Mioriței Videanu, Diana Alexandra. Cei doi erau extrem de îndrăgostiți, însă la un an și jumătate de când începuse relația, tânărul a primit cruntul diagnostic, cancer la gat, scrie Ziua News.
 
Deși într-o primă fază, boala a fost a învinsă, aceasta a recidivat în luna august, iar acum bătălia a fost pierdută.

După despărțirea de Elena Băsescu, Cristi a petrecut câţiva ani la Washington, in SUA, apoi s-a implicat în afaceri cu centrale eoliene şi spaţii comerciale. Lucrurile au mers din ce în ce mai bine pentru el şi, în ciuda crizei, s-a umplut de bani, scrie libertatea.ro.

×