x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Emisiunile sportive revin pe sticla

Emisiunile sportive revin pe sticla

13 Mar 2004   •   00:00

Ieri a inceput returul Diviziei A. Jucatorii au revenit pe stadion, emisiunile sportive se intorc si ele pe sticla. Un sezon tocmai bun pentru rating exploziv la emisiunile de gen.

Moderatorii se vor inghesui sa adune in platouri vedete sportive, microbisti de toate formatiile care sa "toace" prestatia echipelor, strategiile de succes sau nu ale antrenorilor. Si mai ales sa elucideze in direct "misterele" din spatele meciurilor, sa dejoace planurile patronilor din sport si sa construiasca scenarii pentru rezultatele finale.

CONFRUNTARI. Astfel, majoritatea televiziunilor revin in forta cu emisiuni sportive si cu confruntarile dintre echipe. Impatimitii fotbalului pot urmari de duminica, 14 martie, dezbateri aprinse la Antena 1, Prima TV, ProTV, Romania1 si TV Sport.

Vlad Enachescu revine la Romania1 cu "Minutul 91", duminica, de la ora 22:00.

Ovidiu Ioanitoaia, cu "Recursul etapei", va putea fi urmarit duminica, la Antena 1, ora 23:00, si tot duminica, la 23:15, Florin Calinescu revine la ProTV cu "Procesul etapei".

Prima TV revine si ea cu emisiunea sportiva moderata de Iulia Fratila si Dan Dumitrescu, insa cu cateva modificari. Emisiunea se va difuza sambata, de la ora 14:00 pana la ora 18:00 si, in unele saptamani, telespectatorii vor putea urmari in timpul emisiei un meci de fotbal in direct, difuzat de PrimaTV.

La TV Sport ii puteti urmari pe Horia Ivanovici si invitatii sai, in emisiunea "Fanatik", difuzata lunea, intre orele 20:00-22:00. Cu toate acestea, orarul nu va fi batut in cuie, putand fi prelungit in functie de tema dezbaterii si de parerile invitatilor. Tot in emisiunea lui Horia Ivanovici sunt prezentate rezumatele meciurilor din Spania, Anglia, Franta, campionate cu care televiziunea are contracte.

DECLARATII. Chiar daca unii dintre moderatorii de emisiuni sportive, printre care si Florin Calinescu, declarau, din exces de zel deontologic probabil, ca la ei in emisiune nu-si vor avea loc scandalul si circul "sportiv", amatorii de astfel de senzatii tari sunt sfatuiti sa urmareasca intai prestatiile si apoi sa judece singuri ce si cum. Forumurile de discutii pe teme sportive de pe Internet ii asteapta cu paginile deschise pentru a-si exprima opinia despre subiect. "Opinia ta conteaza!" e sloganul lor. Asa ca acum stiti ca puteti oricand gasi si pe net un spatiu prosper de dezbateri sportive.

"Recurs" incendiar

Ovidiu Ioanitoaia lanseaza duminica, la Antena 1, un nou sezon al talk-show-ului "Recursul etapei". Prima editie a emisiunii se anunta a fi una incendiara, in care vor aparea nume de rezonanta din fotbalul romanesc. Dumitru Dragomir, Traian Tomescu, stelistul Mihai Stoica, dinamovistul Cristi Borcea, Mihai Stoichita, oradeanul Gavrila Ghilea, Razvan Lucescu, Constantin Zotta si craioveanul Pavel Badea vor discuta despre meciurile disputate, dar si despre transferurile din ultima perioada.
( MIRUNA MIHALCEA, SEBASTIAN S. EDUARD)

×
Subiecte în articol: antimonden sportive