x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Eurovision - Dracula inghiti capsula

Eurovision - Dracula inghiti capsula

de Catalina Iancu    |    06 Feb 2007   •   00:00
Eurovision - Dracula inghiti capsula

Simplu, Moga a fost descalificat. Dupa atatea "comitete si comitii" ale Eurovisionului national, specialistii au luat ieri o hotarare definitiva si irevocabila: Marius Moga, Rednex feat. Ro-Mania si New Effect feat. Moni-K - out!

Cu trei voturi pentru si doua impotriva, Dan Dediu (compozitor), Titus Andrei (realizator radio), Virgil Popescu (compozitor), Zoli Toth (interpret, membru al trupei Sistem) si Andrei Kerestely (compozitor) au decis ca "Dracula, my love" sa fie eliminata din competitie. Asadar, Dracula inghiti galusca. Sau capsula, ca sa iasa rima... Daca Marius Moga a venit cu probe din Anglia pentru a se apara de acuzatiile de plagiat, presa a adus dovezi cum ca un fragment din "piesa cu probleme" a fost prezentat la premiile MTV Romania din 2005.

NE-AM DISTRAT DESTUL! Clipul cu inregistrarea de la MTV Romania a fost postat pe site-ul YouTube, astfel ca Moga a fost prins in ofsaid. Ei, acum e acum. "Distractie placuta in continuare cu acest show! Noi ne-am distrat destul!", ne-a declarat compozitorul. Cu alte cuvinte, pupat toti Piata Eurovision! Mai precis, Marius Moga se retrage cu Wassabi din concurs, daca tot a fost eliminat cu Simplu si Andra. Atentie, TVR are probleme, Gogule! In regulament scrie ca in faza finala vor intra "cele mai bune 12 piese castigatoare ale selectiilor partiale". Deja au fost eliminate trei - Rednex feat. Ro-Mania cu "Well-o-wee", New Effect feat. Moni-K cu "Sinada" si Marius Moga cu "Dracula, my love".

NUMARATOAREA INVERSA! Asadar, din 12 au ramas 9 piese, dintre care s-ar putea sa ramana 8, daca Dan Manoliu nu-l va convinge pe Marius Moga sa nu se retraga. Halal, Eurovision national! Sa recapitulam finalistii care au scapat cu viata: Nico, Trupa Veche, Morandi&Wassabi, Marcel Pavel, Tibi Scobiola, Locomondo, Ionut Ungureanu, Desperado si Tony Poptamas (cu doua piese). Ramane de vazut daca TVR va mai avea cu cine sa organizeze finala. Mai sunt patru zile pana la marea infruntare, timp suficient pentru ca organizatorii sa mai intruneasca o comisie cu specialisti. Le-au trebuit "comitete si comitii"! Poate ca ar fi cazul sa se opreasca aici, nu de alta, dar s-ar putea sa ne luam adio de la Helsinki inainte de a fi inceput concursul!

×
Subiecte în articol: antimonden moga