x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden EXCLUSIV! Cum se simte şi ce face Loredana înainte de megaconcertul din această seară!

EXCLUSIV! Cum se simte şi ce face Loredana înainte de megaconcertul din această seară!

de CS    |    25 Noi 2012   •   10:44
EXCLUSIV! Cum se simte şi ce face Loredana înainte de megaconcertul din această seară!
Sursa foto: facebook

JN: Draga Loredana, cat de emotionat este un artist cu experienta si valoarea ta, inainte de un concert, poate al 100-lea sau al 1000-lea? Oare al catelea este?
Le-am pierdut sirul, dar, in schimb, ceea ce nu am pierdut sunt emotiile, care parca devin din ce in ce mai profunde si mai complexe. Sunt emotii pe care incerc sa le transform  in energie, in inspiratie si sa trec de ele.
In acelasi timp, incerc sa nu ma gandesc prea mult la asta, mai ales ca emotiile imi dispar atunci cand fac primul pas pe scena.

JN: Ce face Loredana inainte de asa o intalnire speciala cu fanii sai? Isi trateaza emotiile, ca orice femeie, la shopping, trage tare sa arate cat mai bine fizic sau repeta de zor?
E ca la maraton! E o pregatire nu de o saptamana sau o luna, ci de ani de zile si cred ca orice artist intelege lucrul asta. Cred ca nu poti sa comprimi intr-un timp foarte scurt ceva ce trebuie asimilat in ani de zile de munca, de repetitii si de experienta. De asta pot sa fac comparatia cu un marator, atat fizic cat si psihic. Trebuie sa lucrezi pe toate planurile si la final sa le unesti pentru ca, pana la urma, asta creaza spectacolul si artistul.
Cred ca-ti trebuie o viata sa pregatesti un spectacol de o asemenea anvergura, din punct de vedere al repertoriului, al antrenamentului fizic si vocal,  dupa care urmeaza detaliile, care sunt la fel de importante!


JN: Ce aduce nou Loredana fanilor sai in acest concert?
Aduc un album nou, numit "Dragoste" de pe care voi canta mai multe cantece. Aduc in fata fanilor povestea mea, asa cum a inceput si asa cum continua, dar si toata dragostea mea pentru ei, care au crezut si cred in mine. Este de nepretuit tot ce am primit in toti acesti ani din partea publicului, iar acesta este modul meu de a le multumi fanilor pentru sentimentele pe care le-au investit in mine, sentimente care m-au facut ceea ce sunt astazi: o femeie implinita care isi poate urma visul.

Vreau sa le multumesc cu ocazia asta tuturor celor care m-au ajutat sa construiesc acest spectacol de la bandul Agurida, pana la trupa de dans "Moty Dance, regizorului Razvan Savescu, pentru costume multumesc "Female", Danei Budeanu, lui Radu Mada, Atsuku Kudo, Joy Williams si intregii echipe implicata in acest frumos proiect.


×
Subiecte în articol: loredana concert interviu emoţii dragoste