x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Fashion week - Elfi cu aripioare si chiloti Botezatu

Fashion week - Elfi cu aripioare si chiloti Botezatu

de Catalina Iancu    |    29 Noi 2006   •   00:00
Fashion week - Elfi cu aripioare si chiloti Botezatu

FASHION WEEK - Gina Pistol si Ilinca Vandici s-au sarutat pe podium. Elfi, vedete model, mirese in rochii albe, rosii si negre si multa transparenta. Asa a inceput luni seara, la World Trade Center, Bucharest Fashion Week, cel mai mare eveniment de moda din Romania.

FASHION WEEK - Gina Pistol si Ilinca Vandici s-au sarutat pe podium. Elfi, vedete model, mirese in rochii albe, rosii si negre si multa transparenta. Asa a inceput luni seara, la World Trade Center, Bucharest Fashion Week, cel mai mare eveniment de moda din Romania.

Prima seara de festival a fost deschisa de Catalin Botezatu, aflat in dubla ipostaza de creator si prezentator. Iar colega sa de scena a fost nimeni alta decat Timea Kali. Evenimentul a inceput dupa mai bine de o ora de asteptare, timp in care invitatii au fost mutati de ici colo, fiindca sala a devenit neincapatoare. Astfel, Ion Ion Tiriac si cea mai buna prietena a sa au fost nevoiti sa se ridice de pe scaune pentru a ceda locurile lor juriului. Asadar, a deschis portile show-ului Catalin Botezatu, care si-a prezentat noua colectie de lenjerie intima masculina, CB Intimo. Inspirandu-se din mitologia popoarelor germanice, din legendele cu elfi, creatorul a conceput o adevarata poveste fashion apeland la elemente de recuzita, acrobatii, artificii si peste opt kilograme de confetti. Printre elfii cu chiloti CB si aripioare lipite pe spate s-au numarat un model din Austria si unul din Grecia. Iar Bote a comandat "urechile" elfilor la un atelier special din provincie.

DEFILARE. Concursul Top Model Romania a adus pe scena 20 de concurente, trase parca pe acelasi calapod. Mai precis, pe gustul lui Irinel Columbeanu, care a stat in primul rand: inalte, brunete, cu parul lung. Fetele au prezentat tinuta de zi: bluza si fusta, toate negre. Au urmat in ordinea numerelor de pe tricou peste 20 de prezentari de moda: Roxana Moise - rochii de seara, Donna M, reprezentata de Mariana Gheorghiu - tinute bussines (fete), Dynasty - tinute bussines (baieti), Ana Cioclov - rochii de seara si de cockteil, "Vietato" by Raluca S - rochii de seara, Gilda Collection - rochii de mireasa, Passion du Brasil - lenjerie, Veronesse - incaltaminte, accesorii, Brumihar - rochii de mireasa, Nicky Fashion - prÃşt à porter de lux si Cleopatra Lux - blanuri. Fiecare colectie a impresionat atat prin calitatea tinutelor expuse, cat si prin "regia" spectacolului. Astfel, miresele Ralucai Moise, Gina Pistol si Ilinca Vandici (B1 TV), prima imbracata in alb si cealalta in roz, au simulat un sarut inainte de a defila pe podium.

O MIREASA INSARCINATA. Partea a doua a spectacolului a adus o noua serie de tinute deosebite: Liza Panait a prezentat rochii de seara, Little Star - bijuterii, Dana Coteanu - accesorii baieti, Creal Design - rochii de mireasa, Gianni Fiori - blanuri, Eli Laslean - prÃşt à porter de lux Terzza Design, Scheremet si Dia Collection, tot rochii de seara. De altfel, Terzza Design are si un prim sustinator: Ion Ion Tiriac. Bun amic cu Mirela Popa, creatoarea acestei case de moda, Tiriac junior a venit la Bucharest Fashion Week special pentru a urmari show-ul acesteia. Giulia Chelaru a fost mireasa pentru Antoanella Marianni. "Devera by Oana Mizil" si Aura Dumitru, care au expus rochii de seara, au avut si ele, fiecare, cate o mireasa celebra: prima, pe Luminita Anghel, si cea de-a doua, pe Monica Columbeanu, insarcinata in luna a opta. Se anunta o noua runda de creatii, in seara a doua a festivalului urmand sa fie prezenti Mihai Albu, Rita Muresan, Ingrid Vlasov, Roxana Butnaru, Diana Cordeanu si Romanita Iovan cu noi vedete-mirese, printre care si Cosmina Pasarin, Adriana Bahmuteanu, Nicoleta Luciu si Simona Sensual. In aceasta seara, ultima din Saptamana Modei, 29 noiembrie, se vor inmana premiile in moda si modelling si se va alege Top Model Romania.
ORI, ORI - Serban Huidu, tatic?
Serban Huidu s-a dat de nenumarate ori peste cap doar pentru a-si proteja sotia de ochii, miopi sau nu, ai presei. Se pare ca jumatatea lui Gainusa va deveni tatic! L-am contactat pe Serban Huidu pentru a ne confirma vestea cea mare, dar acesta ne-a spus doar atat: nu comentez! Abia asteptam sa treaca cele noua luni si sa vedem ce-o sa iasa! Baiat sau fata? (Anca Stanescu)
CONCURS - Andreea Banica la Eurovisionada
Marii cantareti mici se intrec la Eurovisionul Copiilor sambata seara, la Sala Polivalenta. 15 piticoti (voinici, din punct de vedere muzical) se vor duela pentru a castiga marele concurs european. Luni seara s-a lasat cu petrecere la Hotel Mariott, pentru ca toti concurentii sa se cunoasca. Juniorii s-au apucat deja de treaba si poate ar fi cazul ca vedetele noastre sa traga cu ochiul, doar-doar mai invata cate ceva si de la profesionistii mai tineri. Andreea Marin Banica va fi ajutata la prezentarea Eurovisionului de micuta Ioana Ivan. (Anca Stanescu)
Activ - Andrei Gheorghe, la spital
Pacientii Spitalului Municipal au dat nas in nas cu nimeni altul decat Andrei Gheorghe (foto), imobilizat intr-un carucior. Totul i se datoreaza regizorului Dragos Buliga, realizatorul videoclipului noului single "Reasons", al trupei Activ. Celelalte personaje din clip - brancardierii, asistentele, doctorii - sunt interpretate de oameni de radio: Manuel Dinculescu (Radio 21), Razvan Popescu (Radio 21), Dj Optik (Radio 21), Cristi Nitu (Kiss Fm). Oana, Avi si Rudi si-au dorit sa ii aiba in videoclip pe cei mai cunoscuti DJ pentru ca, asa cum viata pacientilor se afla de multe ori in mainile doctorilor, si viata pieselor depinde de cele mai multe ori de oamenii de radio. (Anca Stanescu)
LUME, LUME - Dezbracatu’ se imbraca!
Dupa ce a vazut prezentarea organizata de Adina Buzatu in club Bamboo, Codrut Cheghes, alias Catalin Dezbracatu’, s-a hotarat sa devina barbat! Un barbat elegant! Astfel ca a apelat la Buzatu sa il imbrace pentru emisiunea din Prima, Ciao Tv. Dezbracatu’ va iesi la rampa pe post de special guest in prezentarea Vakko, din cadrul Festivalului de Moda de la Bucuresti.

×
Subiecte în articol: antimonden fashion seară rochii