x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Fata care ştie ce vrea

Fata care ştie ce vrea

de Catalina Iancu    |    19 Iul 2007   •   00:00
Fata care ştie ce vrea

Recent a apărut o altfel de artistă in show-bizz-ul romănesc. Actriţă de meserie şi solistă in ExclussiV, Bianca Anghel iubeşte scena teatrului, dar şi pe cea a muzicii in aceeaşi măsură. Aşa cum spune un căntec de-al ei, "Fata ştie ce vrea"!

"Scorpie" de nota 10 Â - Bianca Anghel, de la "Tănase" la exclussiv

Recent a apărut o altfel de artistă in show-bizz-ul romănesc. Actriţă de meserie şi solistă in ExclussiV, Bianca Anghel iubeşte scena teatrului, dar şi pe cea a muzicii in aceeaşi măsură. Aşa cum spune un căntec de-al ei, "Fata ştie ce vrea"!


Bianca este fiică de artişti. Tatăl, saxofonist de renume, şi mama, timp de 25 de ani balerină a Teatrului de Revistă "Constantin Tănase", i-au transmis pasiunea pentru scenă. A urmat actoria la Facultatea de Arte Hyperion, unde i-a avut ca profesori, printre alţii, pe Rodica Mandache şi Eusebiu Ştefănescu.

Â

BUTURUGA MICĂ. Mai toate rolurile pe care le-a interpretat - in general dramatice - au fost in contrast cu fizicul său - mignonă şi copilăroasă. Dar vocea puternică este atuul ei. A intruchipat-o inclusiv pe Katarina din "Imblănzirea scorpiei" sau pe Tess D’Uberville (Thomas Hardey). Cel mai important rol, cel de licenţă, a fost "Draga Elena Sergheeveea", de Ludmila Razumovskaia, "hop" pe care l-a trecut cu nota 10. A susţinut concurs de angajare la un singur teatru, cel in care a copilărit şi in care a visat să ajungă de mică: Teatrul "Constantin Tănase". Care a primit-o ca membru permanent şi unde se simte ca intr-o familie. De altfel, la lansarea albumului de debut, aproape toţi colegii din teatru, din generaţii mai noi sau mai vechi, au fost prezenţi. Drept dovadă că Bianca le e dragă tuturor. A susţinut roluri mari şi mici, pentru cei mari şi pentru cei mici, fiind ea insăşi un copil mai mare.

In familie

Trupa ExclussiV, a cărei voce este Bianca, s-a clădit chiar in jurul ei. Şi-a dorit foarte mult ca pe lăngă actorie să inceapă şi o carieră muzicală. Aşa că intălnirea cu Marian Sărbu a fost decisivă. El este omul care a crezut in talentul ei şi a făcut tot posibilul ca publicul să cunoască o căntăreaţă a cărei voce aminteşte de talentele de altădată. Şi cine imparte parte-şi face! Marian a luat ce-a fost mai bun pentru el. Mai precis, a luat-o pe Bianca de soţie. Formaţia ExclussiV, din care face parte şi Marian, a lansat recent dublul album de debut, intitulat "Pentru că te iubesc", şi cel de-al doilea se numeşte "Povestiri din Bucureşti".

×
Subiecte în articol: antimonden