x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Feli a născut. Cântăreața a devenit mămică pentru prima oară

Feli a născut. Cântăreața a devenit mămică pentru prima oară

22 Noi 2018   •   07:21
Feli a născut. Cântăreața a devenit mămică pentru prima oară

Feli Donose a devenit mamă pentru prima oară. Vedeta a adus pe lume o fetiță. 

Feli Donose anunța în urmă cu doar patru zile că se afla pe ultima sută de metri cu sarcina ei, care ajunsese la punctul de 9 luni. Așadar, era doar o problemă de timp până când apuca să-și strângă fetița în brațe.

În dimineața zilei de marți, Feli Donose s-a internat la Spitalul Universitar din Capitală, acolo unde a adus-o pe lume pe Nora Luna, primul ei copil, informează wowbiz.ro.

Artista a născut prin cezariană, miercuri dimineață!

Nora Luna e deja cea mai importanta fiinţă din viaţa mea! În călătoria spre viitor, “culeg” de pe drum fel şi fel de informaţii şi sfaturi care să mă ajute în acest nou şi minunat rol de MĂMICĂ!”, spunea Feli Donose cu câteva zile înainte de a naşte.

Ea se înțelege de minune cu mama lui Cătălin, iubitul ei, și spune că este norocoasă să aibă o asemenea soacră.

„Mă va ajuta mama, mama mea a doua, căreia i se mai spune și soacră. Aș vrea tare mult să ne dăm noi, nouă, timp să ne obișnuim. Pentru început, vom avea nevoie de ajutor. Aș vrea să semene cu tatăl ei, când era mic, pentru că avea părul creț și negru. Am așa imaginea cu ea în marsupiu și cu mine, în studio. Ne-am decis la un cărucior negru, pe care să putem să-l accesorizăm cu tot felul de jucărele”, a povestit Feli la Antena 1. 

×
Subiecte în articol: Feli Donose feli a nascut