x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Fetele de la Blondy au cantat pentru Vierme

Fetele de la Blondy au cantat pentru Vierme

11 Sep 2004   •   00:00

Chiar daca sunt in proces, incercand sa-si clarifice problemele pe care le au cu Music&Music (3-rei S-E), baietii de la Animal X se distreaza, lasand grijile deoparte.

ROXANA I. ANCUTA, CRISTIANA MITROI

Joi seara, Vierme (Mihai Penca) a organizat o petrecere cu ocazia implinirii unui an de existenta a clubului sau, dotat cu sali de fitness, sauna, solar, bar si magazin.

Printre invitati s-au numarat oameni de afaceri, colaboratori ai clubului, prieteni si rude, dar si o serie de vedete, precum Betty - Etnic, Liviu de la L.A., Willmark, Claudia (Sexxy). Senzatia serii au fost insa fetele de la Blondy, mai sexy decat "Sexxy". Ele au sustinut un mic recital, reusind sa incinga atmosfera, asa cum fac de obicei. Blondinele au cantat pentru prietenul lor Vierme, dorindu-i acestuia multa bafta in afacerea pe care o are. Cristina Rus si Andreea Banica au fost insotite de iubitii lor, care, rabdatori, au asteptat pana ce solistele si-au incheiat prestatia. Lucian Mitrea (prietenul si impresarul Andreei) i-a tinut companie DJ-ului, in timp ce iubitul Cristinei, stomatologul Calin Pop, a preferat sa stea mai retras, admirand-o de departe pe "frumoasa" lui. Daca Banica a ramas la chef, fotografiindu-se cu Willmark si cu alti doritori, colega de trupa s-a retras discret impreuna cu alesul ei. In toiul petrecerii de la Essenza si-a facut aparitia si interpretul Dorin Anastasiu, plimbandu-se cateva minute, destul de stingher, printre ceilalti invitati. Dupa ce a luat pulsul petrecerii, a plecat spre casa, insa chiar pe trecerea de pietoni era sa fie acrosat de un sofer care gonea in tromba.

CASTIGURI.Si pentru ca a fost vorba despre o aniversare, nu au lipsit nici tortul, facut din ciocolata alba si neagra, si sampania. In final s-a organizat o tombola cu 26 de premii. S-au oferit abonamente pentru fitness, aerobic si sedinte de masaj. Printre castigatori s-a aflat si Willmark. El a beneficiat de un abonament la solar, dar pentru ca nu-l ajuta prea mult, vedeta Pro a cedat premiul altcuiva.

Petrecerea s-a spart mult dupa miezul noptii, dar pentru Vierme, ora de somn s-a prelungit catre dimineata, pentru ca solistul a dat o fuga si pana la studioul de inregistrari.

PERSPECTIVE

"Daca afacerea cu acest club va merge la fel de bine, este posibil sa ne extindem si sa mai deschidem si alte cluburi, in oras"

PROSPER

"Am avut un an bun, pana acum. In prezent sunt nerabdator, la fel sunt si colegii mei, Hiena si Soparla, sa deschid studioul de inregistrari" - Vierme

PROCES

Hiena, Soparla si Vierme isi fac studio de inregistrari audio si video, despre care spun ca va fi o premiera in Romania. Afacerea a inceput printr-o colaborare cu niste amici de-ai "animalelor" X, din strainatate si, in curand, vor finaliza proiectul. Deocamdata asteapta sa se incheie procesul pe care l-au inceput cu Music&Music, in luna iunie. "Sper sa se termine cu bine si sa ne recuperam datoriile pe care aceasta casa de discuri le are fata de noi", ne-a declarat Vierme. In rest, ca mai toate trupele de la noi, o data cu venirea toamnei, si Animal X pregateste lansarea pe piata muzicala a unui nou album. Sa speram ca revenirea lor pe scena va fi in forta.
×
Subiecte în articol: antimonden vierme