x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Fiica cea mare a lui Tom Cruise s-a căsătorit în secret, la Londra

Fiica cea mare a lui Tom Cruise s-a căsătorit în secret, la Londra

06 Oct 2015   •   15:37
Fiica cea mare a lui Tom Cruise s-a căsătorit în secret, la Londra

Fiica actorilor Tom Cruise şi Nicole Kidman s-a căsătorit la Londra cu iubitul său Max Parker, cu care este împreună de mai puţin de un an, a confirmat revista 'People'.

Cuplul a spus "Da" luna trecută într-o ceremonie privată la Dorchester Hotel din Londra, prima publicaţie care a făcut anunţul fiind 'Woman's Day'.

Tânăra în vârstă de 22 de ani şi consultantul britanic în domeniul IT au schimbat jurămintele în faţa unui mic grup de prieteni apropiaţi, pe 18 septembrie, notează people.com.

Isabella şi Parker au vrut ca povestea lor romantică să fie atât de discretă şi privată încât au decis să nu îi invite pe celebrii părinţi ai tinerei mirese. Nici fratele mai mic al Isabellei, Connor, nu a fost prezent la ceremonie.

Dar nu există resentimente între părinţi şi fiica lor, notează people.com. De fapt, Tom Cruise, în vârstă de 53 de ani, sprijină pe deplin relaţia fiicei sale şi a plătit pentru nuntă şi pentru petrecere.

Nicole Kidman, în vârstă de 48 de ani, şi Tom Cruise, care au divorţat în 2001, i-au adoptat atât pe Connor, în vârstă de 20 de ani, cât şi pe Isabella în timpul căsătoriei lor de 11 ani. Deşi amândoi au avut proprii lor copii rezultaţi din căsătorii ulterioare, ei sunt încă prezenţi în viaţa lui Connor şi a Isabellei. Isabella a petrecut Ziua Recunoştinţei şi Crăciunul împreună cu actualul său soţ la Tom Cruise.

"Ei sunt generoşi, buni la suflet şi harnici", a declarat Kidman, despre copiii săi, publicaţiei australiene 'The Weekly'. "Iar acestea sunt trăsături pe care îmi place să le văd la copiii mei", a adăugat actriţa.

În ultimii trei ani, Isabella a lucrat pentru a-şi face o carieră profesionistă de 'makeup artist'. După ce a studiat arta la facultate, ea a absolvit de curând West London's Delamar Academy of Make-up and Hair. Recent ea a prezentat pe social media unele dintre cele mai recente creaţii ale sale.

×