x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Fiica lui Adrian Cristea este foarte bună la fotbal. O spune chiar tatăl ei, la “Aici eu sunt vedeta”

Fiica lui Adrian Cristea este foarte bună la fotbal. O spune chiar tatăl ei, la “Aici eu sunt vedeta”

15 Mar 2018   •   09:57
Fiica lui Adrian Cristea este foarte bună la fotbal.  O spune chiar tatăl ei, la “Aici eu sunt vedeta”

Fotbalistul Adrian Cristea vine joi, 15 martie, de la ora 20.00, la “Aici eu sunt vedeta”, ca să le susțină din public pe fiica sa, Rania (9 ani), și pe mama copilului său, Denisa Nechifor. Cele două, mamă și fiică, vor participa la cel mai simpatic și sincer show al momentului, “Aici eu sunt vedeta”, alături de Brigitte Năstase și fiica ei, Sara, și de Dan Helciug și al său fiu, Luca.

Cu acest prilej, telespectatorii vor putea vedea imagini inedite cu Denisa Nechifor, Adi Cristea și fiica lor, Rania. Cum ar fi, de exemplu o mini-partidă de fotbal, în trei, în fața casei. “Rania este foarte bună la fotbal!”, va spune cel supranumit Prințul, despre fiica sa.

Ce replică neașteptată va avea Adi Cristea atunci când va fi întrebat de Cosmin Seleși, prezentatorul show-ului, dacă Denisa a spart, într-adevăr, o oală de bucătărie, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi seară.

De asemenea, în aceeași ediție, Rania va dezvălui câteva dintre secretele și obiceiurile mamei sale. De pildă, că doarme îmbrăcată foarte gros și că este îndrăgostită de Mircea Badea. Ce alte lucruri va mai da din casă Rania, telespectatorii vor afla numai la “Aici eu sunt vedeta”, joi, de la ora 20.00, la Antena 1.

×
Subiecte în articol: Aici eu sunt vedeta adrian cristea