x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden FOTO Una dintre cele mai frumoase prezentatoare de la Antena 1 s-a căsătorit weekendul trecut “Am trăit cea mai frumoasã zi din viaţa mea!”

FOTO Una dintre cele mai frumoase prezentatoare de la Antena 1 s-a căsătorit weekendul trecut “Am trăit cea mai frumoasã zi din viaţa mea!”

09 Oct 2019   •   10:36
FOTO Una dintre cele mai frumoase prezentatoare de la Antena 1 s-a căsătorit weekendul trecut  “Am trăit cea mai frumoasã zi din viaţa mea!”

După o căsătorie civilã ce a avut loc cu doar o lună în urmă, prezentatoarea Observator 12 de la Antena 1, Olivia Pãunescu, a mers zilele trecute şi în faţa altarului, alãturi de iubitul sãu.“Pur şi simplu nu pot sã pun în cuvinte ceea ce am trãit în cea mai frumoasã zi din viaţa mea! Acest eveniment a fost o încununare a iubirii noastre, un vis pe care l-am trãit în braţele bãrbatului meu. A fost un moment unic!”, a declarat aceasta emoționată.

            Alãturi de familie şi de prietenii apropiaţi, Olivia a avut parte de o ceremonie religioasã într-o atmosferã cu totul şi cu totul specialã. “Sunt fericitã, sunt împlinitã şi îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru tot ce trãiesc. Ne-au fost alãturi oameni frumoşi, care au venit cu inima deschisã şi care au simţit emoţia noastrã!”.

            Foarte atentã la detalii şi pasionatã de croitorie, Olivia a ales ca pentru marele eveniment sã croiascã singurã, în propriul sãu atelier, Orlette, rochiile domnişoarelor de onoare, dar şi pe cele ale mamei, respectiv surorii sale. În ceea ce priveşte rochia sa de mireasã, Olivia a mãrturisit cã modelul ales a fost şi primul pe care a pus ochii. “Este prima rochie vãzutã, probatã şi ulterior achiziţionatã! Este fãcutã de un designer italian şi încã din prima clipã am ştiut cã asta va fi rochia mea! La fel s-a întâmplat și cu pantofii. A fost dragoste la prima vedere!”, a declarat frumoasa prezentatoare. 

×
Subiecte în articol: olivia paunescu