x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Frumoasa Sofia Vergara s-a căsătorit cu actorul Joe Manganiello

Frumoasa Sofia Vergara s-a căsătorit cu actorul Joe Manganiello

23 Noi 2015   •   08:55
Frumoasa Sofia Vergara s-a căsătorit cu actorul Joe Manganiello

Actriţa columbiană Sofía Vergara şi logodnicul ei, Joe Manganiello, şi el actor, s-au căsătorit duminică în complexul turistic de lux West Palm Beach, din nordul oraşului Miami (Florida), relatează EFE.

Potrivit revistei People, nunta a avut loc la hotelul The Breakers, unde au ajuns de joi circa 400 de invitaţi pentru a asista la ceremonie. Vineri cuplul a pus la punct detaliile finale cu ajutorul artistului floral Jeff Leatham, director artistic al Hotel Four Seasons George V din Paris, care a fost însărcinat cu decoraţiunile.

Leatham are o lungă experienţă în materie, având în vedere că s-a ocupat de aranjamentele florale pentru nunţile unor celebrităţi, precum Chelsea Clinton, fiica fostului preşedinte al SUA Bill Clinton, actriţa Eva Longoria şi cântăreţele Avril Lavigne şi Tina Turner.

The Breakers, un hotel în stil renacentist italian din zona de coastă West Palm Beach, a fost ales strategic de actriţa columbiană care a avut mulţi invitaţi din America Latină, SUA şi Europa. Complexul este totodată o barieră în calea numeroşilor 'paparazzi' care ar fi dorit să pătrundă pe această proprietate bine supravegheată de agenţi de pază.

Diferite mass-media americane au informat că la ceremonie, care a început la ora locală 18:00 (23.00 GMT), au fost invitaţi printre vedete actriţa şi cântăreaţa portoricană Jennifer López, fostul ei soţ Marc Anthony, actriţa mexicană Thalia şi soţul ei, magnatul muzicii Tommy Mottola.

Nu putea lipsi de la nuntă nici distribuţia completă a serialului 'Modern Familiy' în care mai joacă, printre alţii, Ed O'Neill, soţul columbiencei în acest serial care a propulsat-o pe Vergara la celebritate şi pentru care a fost de patru ori nominalizată la premiile Globul de Aur.

Vergara, 43 de ani, şi Manganiello, 38 de ani, cunoscut din serialul 'True Blood', s-au logodit în Hawaii, în decembrie 2014, după şase luni de la începerea relaţiei lor. Este vorba de prima căsătorie pentru Manganiello, şi de a doua pentru columbiancă, după căsătoria ei cu José Luis González, cu care are un băiat, Manolo, de 23 de ani.

Cuplul a cerut ca, în loc de daruri de nuntă, invitaţii să facă donaţii pentru cauze caritabile, printre care pentru spitalul St. Jude Children's Research Hospital, care îngrijeşte copii care suferă de cancer.

×
Subiecte în articol: sofia vergara modern family nunta