x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Frumoasei de pică "bestia" nu-i strică!

Frumoasei de pică "bestia" nu-i strică!

de Anca Stanescu    |    27 Iul 2008   •   00:00
Frumoasei de pică "bestia" nu-i strică!

CU SPUME  ●  Oglinjoară, văd ceva ce mă-nfioară
Şi prinţesa îl sărută pe broscoi, iar acesta deveni pe loc un prinţ minunat.



CU SPUME  ●  Oglinjoară, văd ceva ce mă-nfioară
Şi prinţesa îl sărută pe broscoi, iar acesta deveni pe loc un prinţ minunat.

Lumea mondenă nu este chiar de basm, ci mai degrabă de groază. Frumoase la care abia te poţi uita defilează alături de "bestii" faţă de care nici Dracu’ n-ar fi prea invidios. Pe podiumul bărbaţilor din această categorie se cocoaţă primul, ajutat de tocurile pantofilor croiţi cu măiestrie, designerul Mihai Albu. Străpuns de raza privirii frumoasei Iulia, consoarta sa, acesta stă agăţat de pieptul elegant al lumii "bune" asemeni unui mărţişor dătător de fiori. Şi Hrebe Jr s-a înscris în cursa electorală. El încearcă să-i impresioneze pe toţi cu trăsăturile sale "mortale". Elena Băsescu a găsit formula rezistenţei: se hidratează intens cu whiskey şi şampanie fină pe la chermezele la care îl însoţeşte. Trăsăturile iubitului par astfel bine îndulcite şi, hîc!, foarte armonioase...

ADJUDECAT. Un alt "frumos" este Matteo, iubitul Deliei. Înzestrat cu nişte plete de pirat, cu o barbă timidă şi cu un firicel de mustaţă, acesta este partea întunecată a cuplului artistic. Deşi farmecul cîntăreţei focalizează privirile masculilor, interfaţa lui Matteo cu realitatea rămîne săracă în ocheade. Asta o fi reţeta să rămînă adjudecat blondei pînă la adînci bătrîneţi şi fire sure-n barbă?

O fi mai puţin înzestrat de la natură la capitolul trăsături fizice, însă are talente ascunse. Se pricepe la îngrijit copii. Soaţa-i, fost manechin, a depăşit patru decenii, însă tenul i-a rămas neted ca-n palmă. El, Adrian Iovan, este pe post de pilot automat şi-n gospodărie. Bine că băieţii seamănă, de regulă, cu mamele!

CÎRNĂCIORII. A fost pe vremuri un băiat tinerel, subţirel, înfipt într-o pereche de adidaşi care au impresionat-o pe liceana Andreea Bănică. Astăzi, lucrurile s-au mai schimbat. "Luci (Lucian Mitrea – n.r.) zici că are cîrnaţi la mînă, în loc de degete", a observat cîntăreaţa, proaspătă soţie. Ea e mai  sexy ca niciodată, însă el şi-a pierdut talia de viespoi, iar faţa îi bate... burtica. Monica Columbeanu poate să renunţe să-l ţină la subraţ pe Iri, alături de poşeta Vuitton. Nici o duduie care vede bine nu s-ar uita la el. Poate doar la portofelul său... Iar nevasta îl priveşte prea de aproape ca să-i mai distingă trăsăturile.

×
Subiecte în articol: antimonden