x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Fundaţia Leonardo DiCaprio a strâns 45 de milioane de dolari într-o seară! Care e cauza

Fundaţia Leonardo DiCaprio a strâns 45 de milioane de dolari într-o seară! Care e cauza

21 Iul 2016   •   19:20
Fundaţia Leonardo DiCaprio a strâns 45 de milioane de dolari într-o seară! Care e cauza

Fundaţia Leonardo DiCaprio a strâns la gala din acest an, a treia, organizată la Saint-Tropez, 45 de milioane de dolari pentru cauze de mediu. "Reprezentăm ultima generaţie care are o şansă să stopeze schimbările climatice înainte să fie prea târziu", a deschis actorul gala de caritate de miercuri seară, relatează joi madame.lefigaro.fr.

Ca la fiecare ediţie, fondurile strânse sunt destinate unor activităţi de protejare a mediului şi de combatere a celor mai urgente probleme de mediu. În acest an, Fundaţia Leonardo DiCaprio va face o importantă donaţie fondului Give for France, care îşi propune să contribuie la ajutorarea şi asistarea familiilor şi supravieţuitorilor atentatului de la Nisa din 14 iulie. Potrivit comunicatului oficial al fundaţiei, actorul însuşi va face o donaţie personală pentru victimele de la Nisa, la fel ca multe alte vedete participante la gală.

Dintre obiectele şi activităţile licitate miercuri seară, cei 900 de invitaţi au putut alege între motocicleta Harley Davidson din "Terminator", un weekend la Leonardo DiCaprio, un zbor cu elicopterul deasupra vârfului Everest, o săptămână cu Martin Scorsese la filmări sau pânze semnate de Jeff Joons sau Picasso.

Spectacolul a fost asigurat de unul din laureaţii premiilor Grammy 2016, The Weeknd - partenerul modelului Bella Hadid - şi Lana Del Ray. Printre participanţii la gală s-au numărat Kate Hudson, Marion Cotillard, Penelope Cruz, Robert de Niro, Arnold Schwarzenegger, Scarlett Johansson sau Charlize Theron. Prinţul Albert al II-lea de Monaco a primit primul premiu decernat de fundaţie, numit New World Leadership Award (premiul de lider pentru o lume nouă).

De la crearea sa, Fundaţia Leonardo DiCaprio a alocat 59 de milioane de dolari unor proiecte de protecţie a mediului şi animalelor.

Sursa: AGERPRES

×