x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Fuse, fuse şi... se duse!

Fuse, fuse şi... se duse!

de Dana Cobuz    |    27 Sep 2009   •   00:00
Fuse, fuse şi... se duse!

Sic transit gloria mundi! Da' ce, cu gloria cântăreţilor ne-o fi ruşineĂ Ani în şir ne-au tero­ri­zat timpanele „ta­lentaţii", dar timpul ne-a răzbunat, amuţindu-i.



Au umplut scenele ţării cu melodii şi versuri penibile, dar au declanşat isterii în rândul adolescentelor cumpărătoare de pantofi-platformă şi au alimentat fanteziile fanilor adunaţi la o ţigară poştită la colţul şcolii. Din artiştii de tranziţie au mai rămas refrenele... „Ia cu tine şi inima, inima mea/ Şi ascunde-o în bagaje pe undeva/ Ia-o cu tine acolo în America sau în Asia"(A.S.I.A. - foto 1) . „Moşule, ce tânăr eşti/ E pri­ma oară când vii la mine/ Nu te mai las să pleci, / Noap­te de vis alături de tine" (Andre - foto2) .

„Îmi fac de cap toată noaptea/ Aşa vreau, locului nu pot să stau" (Cătălina - foto 3). „Nu mai sta pe gânduri,/ Stau ca pe ace,/ Ştiu foarte bine/ Că sunt fata care-ţi pla­ce" (Candy - foto 4). „La noapte o să te fur/ Da, ţi-o jur/ La noapte vrei, nu vrei/ Te fur, ţi-o jur" (No Comment - foto 5). „Oare de ce ploaia plânge cu mine/ Oare de ce nu e soare iar/ Spune-mi de ce nu mai eşti lângă mi­ne/ Spune-mi de ce, spune-mi de ce" (AXXA - foto 6).

×
Subiecte în articol: antimonden