x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Gabi Firea si-a facut concediul in Dubai

Gabi Firea si-a facut concediul in Dubai

12 Feb 2004   •   00:00

Gabriela Vranceanu Firea s-a intors, in urma cu cateva zile, din vacanta de la Dubai, in care s-a odihnit si si-a pus gandurile in ordine.



Familia Firea a ales capitala Emiratelor Arabe Unite atat pentru obiectivele turistice, dar si pentru ca toti trei iubesc soarele si adora sa inoate. "Cum atunci, de Anul Nou, sotul meu, Rasvan, nu a putut sa-si ia concediu, am profitat de primele zile libere sa vizitam o tara in care n-am mai fost si care sa ne tenteze pe toti trei, adica si pe Tudor, baietelul nostru de 8 ani", povesteste prezentatoarea Observatorului de week-end. "Am ajuns, in Dubai, intr-un moment cat se poate de placut, in toiul Festivalului Cumparaturilor", spune vedeta Antenei 1. Cumparaturile nu au fost neinsemnate. "Rasvan are acum cu 100 de CD-uri mai mult, pentru ca este un meloman care se respecta, bagajul de jucarii al lui Tudor a cantarit cam 15 kg, iar eu mi-am cumparat cosmetice, pantofi si cateva haine", spune ea.
Cat despre vizite in imprejurimi, cei trei au fost in doua emirate vecine Sharjah - cunoscut pentru Muzeul Arheologic si Ajman - faimos pentru ca este singurul emirat unde localnicii, de religie musulmana, au voie sa bea - in restul zonelor fiind pasibili de inchisoare.
Un alt punct de atractie este si portul, pe care de asemenea l-au vizitat, pentru ca este deosebit de pitoresc.

×
Subiecte în articol: antimonden