x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden GALERIE FOTO - 10 cupluri de la Hollywood de la care Angelina Jolie şi Brad Pitt ar fi putut afla secretul longevităţii în mariaj

GALERIE FOTO - 10 cupluri de la Hollywood de la care Angelina Jolie şi Brad Pitt ar fi putut afla secretul longevităţii în mariaj

23 Sep 2016   •   12:07
GALERIE FOTO - 10 cupluri de la Hollywood de la care Angelina Jolie şi Brad Pitt ar fi putut afla secretul longevităţii în mariaj

După 12 ani de relaţie, şase copii şi 2 ani de căsnicie se părea că Brad Pitt şi Angelina Jolie, cuplul răsfăţat de presă cu supranumele "Brangelina" s-ar fi numărat printre cele mai solide perechi de la Hollywood, deşi este ştiut că banii şi celebritatea nu încurajează deloc monogamia şi implicit nici căsniciile de lungă durată. La Hollywood, un loc celebru pentru filme, despărţiri şi luxul în care trăiesc avocaţii specializaţi în divorţuri, se respiră un aer care pare să nu facă bine relaţiilor de lungă durată. Există însă şi excepţii, iar în acest material vom vorbi despre zece cupluri de actori de primă mână care au reuşit să-şi păstreze căsniciile de-a lungul anilor. 

În urmă cu mai puţin de 2 ani, Jolie declara pentru BBC că ea şi Brad Pitt "vor fi împreună până la sfârşitul zilelor lor". Şi foarte mulţi dintre cei interesaţi de astfel de subiecte au crezut-o pe Angelina. Cum altfel, atunci când poveştile de dragoste de la Hollywood par să fie desprinse direct din basme. Cu toate acestea, iată că aceste poveşti nu au de fiecare dată finalul fericit pe care îl au filmele în care joacă aceşti actori celebri. 

Înainte de Brad şi Angelina, Brad şi Jennifer Aniston erau cuplul de aur din Cetatea Filmului iar iubirea lor urma să dureze pentru totdeauna. La rândul ei, Angelina Jolie a intrat în relaţia cu Brad Pitt după ce a divorţat pe rând de Jonny Lee Miller şi de Billy Bob Thornton. 

Iată-i însă şi pe actorii care au reuşit să-şi păstreze căsniciile în pofida tentaţiilor şi viselor marca Hollywood: 


Samuel L. Jackson şi LaTanya Richardson 

După ce s-au întâlnit pe când erau studenţi, în 1974, Samuel L. Jackson şi LaTanya Richardson s-au căsătorit în 1980. El şi-a făcut un nume în filme precum "Pulp Fiction" sau "Shaft", în timp ce ea a fost nominalizată la Tony pentru rolul din "A Raisin in the Sun" în 2014 şi a apărut anul trecut la HBO în "Show Me a Hero". În 2012, Richardson declara pentru revista New York Times că îi este greu atunci când soţul ei lipseşte mult timp de acasă din cauza filmărilor. "Mă simt abandonată. La început era mai uşor pentru că mai primeam roluri împreună în piese de teatru". 

Care este secretul longevităţii lor? "Amnezia" conform LaTanyei. Iată însă că a dat rezultate, iar relaţia lor a devenit mai strânsă cu fiecare an pe care şi l-au petrecut împreună. 

Goldie Hawn şi Kurt Russell 

Goldie Hawn, vedeta din "Private Benjamin", a trecut prin două căsnicii eşuate până l-a întâlnit pe starul din "Tango & Cash" în 1983. În acelaşi an Kurt Russell a divorţat şi el de prima sa soţie. Hawn şi Russell au un copil împreună dar au ales să nu se mai căsătorească. "Căsătoria este un preludiu pentru divorţ", după cum îi place lui să spună. "Am realizat o uniune, o familie, iar vieţile noastre sunt foarte sigure. Există un sentiment de pasiune între noi iar o foaie de hârtie nu va schimba niciodată acest lucru", susţinea şi actriţa care adăuga că relaţia ei cu Russell este ca o sărbătoare în fiecare zi. 

Jamie Lee Curtis şi Christopher Guest 

"Am ştiut că el va fi soţul meu de cum i-am văzut poza într-o revistă. I-am trimis numărul meu de telefon şi, din fericire, m-a sunat", povesteşte Jamie Curtis despre începuturile relaţiei ei cu actorul de comedie Christopher Guest cu care s-a căsătorit în 1984. Jamie Curtis, cunoscută pentru filme precum "A Fish Called Wanda" sau "Freaky Friday", a pus succesul acestei căsnicii pe baza faptului că a crescut şi s-a dezvoltat mereu. "Creştere în paralel, creştere mutuală, creştere intersectată", spunea ea. 

Tom Hanks şi Rita Wilson 

"Rita m-a învăţat ce înseamnă dragostea", spunea la un moment dat Tom Hanks despre cea de-a doua sa soţie. "Se spune că este foarte greu să rămâi căsătorit, dar nu, nu este aşa! Nu dacă chiar îţi place persoana de lângă tine!", mai spunea el. Tom şi Rita s-au întâlnit pe platourile sitcomului "Bosom Buddies" şi s-au căsătorit în 1988. De atunci şi până acum el a adunat două premii Oscar, în timp ce ea a jucat în numeroase filme şi seriale de televiziune, a urcat şi pe scenele din Broadway şi a produs filme, printre care şi cunoscuta comedie "My Big Fat Greek Wedding". 

Kevin Bacon şi Kyra Sedgwick 

Kyra şi Kevin s-au cunoscut în 1987, pe platourile de filmare, şi s-au căsătorit un an mai târziu. "Am o căsătorie care este solidă", mărturisea ea în 2003. "Nu ştiu exact de ce au mers lucrurile între noi. Poate pentru simplul motiv că ne iubim. Copiii şi cu mine mergem după Kevin atunci când filmează în alte părţi, aşa că nu stăm foarte mult timp despărţiţi", susţinea Kyra Sedgwick, adăugând că faptul că s-a căsătorit de tânără şi a avut şi copii a reprezentat un impediment pentru carieră şi a pierdut numeroase roluri. Până la urmă însă lucrurile s-au aşezat de la sine, Kyra primind un rol principal în serialul poliţist "The Closer", în timp ce soţul ei a putut fi văzut în filme precum "Apollo 13" sau "X-Men: First Class". 

John Travolta şi Kelly Preston 

Despre Kelly Preston se spune că l-ar fi văzut pe Travolta jucând în "Grease" şi "Saturday Night Fever" şi i-ar fi spus instructorului ei de dans: "Am să mă mărit cu bărbatul din aceste filme". După ce s-a mutat în California, actriţa a colaborat cu viitorul ei soţ la filmul "The Experts" (1989). Cei doi s-au îndrăgostit şi s-au căsătorit în 1991. Mariajul lor a fost marcat de moartea fiului lor, Jett, în 2009. Într-un interviu din 2001, John Travolta explica faptul că mariajul său a rezistat datorită consilierii oferite de Biserica Scientologică, al cărui adept este. "In Scientologie avem aşa-numita curte sau instanţă a capelanului. Practic, acolo te aşezi alături de un mediator şi negociezi şi nu pleci până nu-ţi rezolvi toate neînţelegerile din viaţa de cuplu". 

Annette Bening şi Warren Beatty 

Warren Beatty, starul din "Heaven Can Wait", a fost unul dintre cuceritorii legendari de la Hollywood, astfel încât atunci când s-a căsătorit cu Annette Bening, în 1992, puţini erau cei care credeau că acest mariaj va rezista. Însă a rezistat. Warren şi Annette au împreună patru copii. "Oamenii întreabă uneori care este secretul căsniciei noastre, însă eu nu mă consider o expertă. Cred că este important pentru membrii unui cuplu să-şi petreacă timpul împreună, singuri. Avem aşa de mulţi copii şi casa noastră poate deveni foarte aglomerată din când în când, dar cu toate astea ne facem din când în când timp doar pentru noi doi", a povestit Annette Bening. 

Will Smith şi Jada Pinkett-Smith 

Jada Pinkett a fost la preselecţie pentru a interpreta rolul prietenei lui Will Smith din celebrul sitcom "The Fresh Prince of Bel-Air" în 1994. Nu a primit rolul, dar s-a consolat cu Will Smith. Cei doi s-au căsătorit în 1997. În prima parte a acestui an Will Smith a recunoscut că mariajul lor a rezistat datorită numeroaselor şedinţe de consiliere la care au participat. "Atunci când adevărul iese la lumină şi oamenii spun cine sunt şi ce cred, abia atunci ajungi să-i cunoşti", a susţinut el. "Cred că acest lucru a reprezentat o etapă importantă înainte de a reuşi să ne înţelegem şi să mergem mai departe", a adăugat el. 

Sarah Jessica Parker şi Matthew Broderick 

Actriţa din "Sex and the City" este căsătorită de 19 ani cu starul din "Ferris Bueller's Day Off" şi au împreună trei copii. Sarah Jessica Parker a recunoscut însă că mariajul lor a trecut şi prin momente grele. Soluţia lor pare să fi fost prietenia. "Suntem buni prieteni înainte de toate şi vorbim foarte mult", spunea Matthew Broderick într-un interviu oferit în 2014. Întrebat ce sfat ar avea pentru alte cupluri, el a răspuns: "Important este să continuaţi să comunicaţi. Ştiu cât de banal sună, însă tăcerea prelungită nu este cu siguranţă o idee bună". 

Michael Douglas şi Catherine Zeta Jones 

Zeta Jones, care s-a măritat cu Douglas în 2000, remarca recent că "oamenii din ziua de azi aruncă imediat prosopul" într-o relaţie. Ea şi Michael Douglas s-au despărţit pentru o scurtă perioadă de timp în 2010, după ce actorul a fost diagnosticat cu cancer iar actriţa cu tulburare bipolară, dar s-au împăcat şi au rămas împreună. "Trebuie să te străduieşti să dai ce ai mai bun şi să nu renunţi de la prima problemă ce apare", este sfatul venit din partea frumoasei actriţe. "A fost nevoie să facem amândoi anumite eforturi. Nu cred să mai ai vreo şansă de a salva o relaţie dacă unul dintre parteneri a ieşit deja pe uşă", a completat-o Michael Douglas.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: brad pitt angelina jolie divort