x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Gerard Butler vorbeşte despre relaţia cu frumoasa româncă Mădălina Ghenea

Gerard Butler vorbeşte despre relaţia cu frumoasa româncă Mădălina Ghenea

28 Ian 2013   •   11:42
Gerard Butler vorbeşte despre relaţia cu frumoasa româncă Mădălina Ghenea
Sursa foto: vanityfair.it

Celebrul actor Gerard Butler a vorbit despre relaţia pe care o are cu frumoasa româncă Mădălina Ghenea şi a spus că acum este "mult mai fericit şi mai calm" alături de ea faţă de cum era atunci când au început să se vadă, potrivit contactmusic.com.

Actorul american a cunoscut-o pe românca de 24 de ani în timpul filmărilor unei reclame, în Los Angeles. Primele zvonuri despre relaţia Mădălinei cu Gerard Butler au apărut anul trecut în luna mai.

Mădălina şi Gerard au fost surprinşi de fotografii revistei Vanity Fair sărutându-se pe Riviera Franceză la 14 octombrie. Într-un interviu acordat revistei "Men’s Journal", actorul care a jucat alături de Jennifer Aniston în "The Bounty Hunter" a confirmat zvonurile apărute în presa tabloidă, mărturisind că s-a îndrăgostit la prima vedere de modelul român.

Butler a afirmat că a invitat-o pe Ghenea într-o excursie în Islanda, spunând că totul a fost un impuls, dar că nu are niciun regret. "Am fost impulsiv. Însă nu chiar atât de impulsiv. Am avut o presimţire bună", a povestit actorul.

×
Subiecte în articol: gerard butler madalina ghenea relatie cuplu