x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ghinion - Maria Carneci, calcata de hoti

Ghinion - Maria Carneci, calcata de hoti

de Catalina Iancu    |    24 Sep 2006   •   00:00

Inca o vedeta s-a adaugat la lista personalitatilor pradate de hoti. In timp ce se afla la pescuit, Maria Carneci s-a trezit cu masina sparta, fara acte, fara bani si fara cheile de la casa.

Inca o vedeta s-a adaugat la lista personalitatilor pradate de hoti. In timp ce se afla la pescuit, Maria Carneci (foto) s-a trezit cu masina sparta, fara acte, fara bani si fara cheile de la casa. Cu ajutorul oamenilor legii, solista si-a recuperat o parte din bunuri. "Am avut noroc, daca se poate spune asa, ca mi-am recuperat cheile si actele. Banii vin si pleaca, dar mi-era foarte teama ca mi-am pierdut definitiv cheile de la casa. Caci usa mea este din metal si nu poate fi doborata prea usor. Ma si vedeam nevoita sa daram zidurile ca sa intru in locuinta", a declarat interpreta de muzica populara. Bine ca nu i-au disparut costumele populare din colectia proprietate personala, caci acestea sunt de altfel marea sa avere. "Aceste costume autentice sunt si ele din ce in ce mai rare, pentru ca viata la sat este extrem de grea. De aceea am foarte mare grija de cele pe care le am. Sunt foarte vechi si le spal cu mare atentie", a adaugat Maria Carneci. Altfel spus, ar fi fost o adevarata tragedie sa le piarda.

Pe plan profesional, insa, cantareata se bucura de realizari. De curand, artista a lansat cel de-al 27-lea album din cariera, intitulat "Petrec cu prietenii".

×
Subiecte în articol: antimonden