x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Gina Pistol, despre ce visa să ajungă în copilărie

Gina Pistol, despre ce visa să ajungă în copilărie

01 Iun 2018   •   16:59
Gina Pistol, despre ce visa să ajungă în copilărie

Pentru Gina Pistol viața a început cu un vis, fără să știe pe atunci că toate planurile din copilărie aveau la un moment dat să devină realitate. În sezonul de poveste „Chefi la cuțite”, frumoasa prezentatoare a show-ului culinar vorbește despre cum destinul a surprins-o, căci lucrurile la care aspira la o vârstă fragedă i s-au îndeplinit: “Mă visam pe scenă, în lumina reflectoarelor, admirată de oameni.”

Gina și-a dorit inițial să devină cântăreață și își însușea acest rol ori de câte ori avea ocazia:  ,,Când eram mică susțineam spectacole în fața familiei, interpretând-o pe fie pe Maria Ciobanu, Maria Tănase sau pe Maria Lătărețu. Cântam de mică! Îmi puneam o floare după ureche și îmi imaginam că sunt pe scenă, iar toți cei dragi mă aplaudau, spre încântarea mea. Acum nu cânt, dar iată că sunt pe scenă în lumina reflectoarelor.”. Deși a luat și lecții de canto, Gina nu a urmat o carieră în domeniu, însă muzica și-a păstrat un loc binemeritat printre pasiunile sale: „Deși nu am tehnică, mă ajută foarte mult că am ureche muzicală. Îmi place să cânt în continuare. Îi mai încânt pe chefi și pe platourile de filmare, iar Sorin Bontea mi se alătură cel mai des...el este cântărețul trio-ului!”.

Primul job l-a avut la vârsta de 17 ani, deoarece a fost crescută astfel încât să respecte munca”, iar în timp Gina Pistol a ajuns să fie o figură cunoscută în televiziune. Prezentatoarea mărturisește că proiectele din care face parte au contribuit la evoluția sa, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal: ,,Sunt foarte fericită că fac parte din proiectul „Chefi la cuțite". Rolul pe care îl am în emisiune îmi vine ca o manușă. Oricum, eu sunt un om foarte vesel și cu simțul umorului dezvoltat și mă prind toate proiectele unde pot să fiu eu, unde pot să râd și să fac oamenii să râdă. Un alt proiect extrem de drag a fost ,,Asia Express“, iar la finalul celor 5000 de kilometri străbătuți pe teritoriul asiatic, unde am empatizat cu toate stările concurenților..de la foame, la agonie, sau extaz, m-am întors schimbată. Cred că orice experiență te poate contura mai frumos dacă știi cum să o privești și dacă o accepți cu sufletul deschis.

Telespectatorii o pot vedea pe Gina Pistol în fiecare săptămână, în cel de-al cincilea sezon Chefi la cuțite, difuzat luni și marți, de la 20:00, pe Antena 1.

×
Subiecte în articol: gina pistol