x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Gina Pistol, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu,  momente de relaxare la Oceanul Indian

Gina Pistol, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu,  momente de relaxare la Oceanul Indian

11 Noi 2018   •   15:06
Gina Pistol, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu,   momente de relaxare la Oceanul Indian

Aflați la Oceanul Indian, Gina Pistol, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au profitat de câteva ore libere atunci când cursa a luat sfârșit mai devreme. În timp ce anumiți concurenți își căutau cazare și se loveau de incertitudinea unui acoperiș deasupra capului și a unei mese calde, iar alții mai descurcăreți își petreceau după-masa la o familie de localnici, Gina și băieții s-au bucurat de plajă și de soare.

Imbrăcată într-un costum de baie inedit, prezentatoarea show-ului s-a aventurat în mare și s-a bucurat de un peisaj unic, căci la ora la care ziua de filmare se încheiase, plaja era deja goală: ”Am ajuns la Oceanul Indian și am profitat de această ocazie, pentru că în India nu știu când vom mai avea timp de așa ceva. Vremea este minunată, nu mai este umezeală, iar soarele nu mai arde atât de tare.”, a declarat prezentatoarea show-ului.

Foști finaliști al primului sezon, Liviu și Andrei venit de data aceasta cu un alt rol și i s-au alăturat Ginei, bucurându-se de o experiență diferită : ”Nu lăsați peisajul să vă fure imaginația, pentru că nimic nu e ceea ce pare. Vin aici, pe plajă, stau câte patru-cinci ore, gândindu-mă...oare ce fac colegii mei. Au mâncat astăzi ceva, au găsit unde să doarmă? Nu e ușor, numai în pielea mea să nu fiți!”, a glumit Liviu Vârciu. În timp ce Gina Pistol s-a răsfățat în apa limpede a Oceanului Indian, băieții au ales să se relaxeze într-un șezlong, încărcându-și bateriile pentru o nouă zi de filmare.

Filmările pentru cel de-al doilea sezon Asia Express, cel mai dur reality show de aventură difuzat în România, au loc anul acesta în Sri Lanka și India. 9 perechi de vedete sunt hotărâte să străbată Drumul Elefantului pentru a ajunge la premiul de 30.000 de Euro și pentru a trăi experiența vieții lor. Fiecare pereche are la dispoziție un Euro pe zi și trebui să își găsească singuri mâncare, cazare și transport.

 

×
Subiecte în articol: gina pistol