x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Horia Brenciu, dispus să facă sacrificii: ”Pe mine mă interesează ca, peste 10 ani, copiii mei să vadă pește în mare”

Horia Brenciu, dispus să facă sacrificii: ”Pe mine mă interesează ca, peste 10 ani, copiii mei să vadă pește în mare”

20 Oct 2017   •   20:12
Horia Brenciu, dispus să facă sacrificii: ”Pe mine mă interesează ca, peste 10 ani, copiii mei să vadă pește în mare”
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Pasionat de scufundări și îngrijorat pentru soarta mărilor și oceanelor lumii, juratul ”X Factor” Horia Brenciu este dispus să ia măsuri și să facă sacrificii.

În timp ce organizațiile de mediu atrag atenția asupra efectelor încălzirii globale, dar și a resurselor pe cale de dispariție, Horia Brenciu este pregătit deja să ia măsuri.

Pasionat de scufundări, juratul X Factor, care în urmă cu doar câțiva ani nu era chiar cel mai bun înotător, a reușit între timp să își perfecționeze tehnica și chiar a primit și brevetul de scafandru.

Procesul a fost unul destul de anevoios, dar Horia Brenciu și-a dorit foarte mult această atestare, așa că niciun efort nu a fost prea mare. Apropierea însă de lumea acvatică l-a adus față în față cu o altă realitate, aceea a peștilor pe cale de dispariție.

Încă o confirmare a primit-o și în timp ce discuta împreună cu un concurent ”X Factor” despre tonul pescuit în exces. ”Tu crezi că peste zece ani va mai rămâne ton în mare?”, a întrebat Horia Brenciu, iar răspunsul negativ primit din partea bucătarului venit tocmai din Filipine pe scena ”X Factor” i-a întărit temerile.

”Pe mine mă interesează ca peste 10 ani, copiii mei să vadă pește în mare. Dacă mi s-ar spune mâine să nu mai mănânc pește pentru că nu mai e în oceanele lumii, eu nu aș mai mânca”, a mărturisit Horia Brenciu.

Ce părere au avut despre acest subiect Delia, Carla’s Dreams și Ștefan Bănică jr, telespectatorii pot afla vineri seara, de la ora 21.15, pe Antena 1, într-o nouă ediție ”X Factor”.

 

×
Subiecte în articol: horia brenciu