x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Horoscopul săptămânii viitoare. Ce-ți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii viitoare. Ce-ți rezervă astrele

18 Noi 2016   •   19:35
Horoscopul săptămânii viitoare. Ce-ți rezervă astrele

Descoperă ce-ți rezervă astrele pentru săptămâna care urmează, scrie ziarulring.ro.

BERBEC
Faceţi excese, dar starea de sănătate rămâne în continuare bună. După munca depusă, nu numai că vi se recunosc meritele, ci sunteţi răsplătită şi financiar la mijlocul intervalului. Vi se cere să faceţi declaraţii despre cum aţi depăşit opoziţiile. O serie de disensiuni vor trebui rezolvate vineri.

TAUR
Este de preferat să vă exploataţi şansele şi să cumpăraţi joi un bilet la loto. Aveţi şi astfel de noroc, numai că majoritatea nativelor nu ţin cont de el. Multe dintre celibatare se decid să se căsătorească, convinse fiind că şi-au găsit partenerul perfect.

GEMENI
Veţi face foarte multe drumuri, pentru satisfacerea unor plăceri nevinovate. Sunteţi înconjurată de lume multă şi nu toţi sunt bine intenţionaţi. Unii colegi chiar vă vânează greşelile, cu intenţia clară de a vă manipula sau de a vă pune în situaţii neplăcute.

RAC
Nu vreţi să acceptaţi niciun fel de pauze, cu toate că vi se explică amănunţit că nu vă apreciază nimeni eforturile supraomeneşti. Întregul interval, luptaţi cu încăpăţânare contra rutinei obositoare. O persoană de sex opus din anturaj vă va face propuneri indecente şi nu veţi şti cum să reacţionaţi.

×
Subiecte în articol: horoscop zodiac zodii horoscopul saptamanii