x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Hoti - Tantalaul si Gogomanul Australiei

Hoti - Tantalaul si Gogomanul Australiei

de Adriana V. Paduraru    |    17 Iun 2005   •   00:00
Hoti - Tantalaul si Gogomanul Australiei

Doi adolescenti australieni au furat dintr-o banca americana 132.000 de dolari. Pe langa faptul ca au uitat o fotografie in banca, cei doi s-au prezentat si la un luxos magazin de unde au dorit sa cumpere un Rolex de 30.000 de dolari cu bancnote de 5 dolari.

Chilotei din bombonele

In Chicago, Illinois, are loc o expozitie de dulciuri. Atractia evenimentului este linia de lenjerie intima creata din bomboane. Chiloteii, jartiera si sutietul costa fiecare aproximativ de 10 dolari.

15 ani de caravana

Un cuplu englez a terminat excursia pe coasta Marii Britanii pe care au inceput-o acum 15 ani. Ken si Pat Hatway s-au imbarcat in rulota familiei in 1990, au strabatut in total 2.110 mile si au vizitat 1.670 de comunitati. "Dupa toti acesti ani, ne pare rau ca s-a terminat!", a declarat Pat la intoarcerea acasa.

Deces - Cel mai vechi cuplu din lume s-a destramat

Britanicul Percy Arrowsmith (105 ani), jumatatea celui mai longeviv cuplu din lume, a murit la doua saptamani dupa ce a intrat in Cartea Recordurilor, la locuinta sa din nord-vestul Londrei. Percy si sotia lui, Florence (100 ani), au fost declarati, la 1 iunie, cel mai longeviv cuplu din lume si cuplul cu varsta insumata cea mai mare. Florence si Percy au avut impreuna trei copii, sase nepoti si noua stranepoti.

Ziua Tatalui - Cadou de 25.000 de lire pentru Beckham

Celebrul fotbalist David Beckham a primit cadou de la sponsorul sau, de "Ziua Tatalui", cel mai scump aparat de ras din lume. Incrustat cu diamant de 4,5 carate, aparatul Gillette M3 Power costa 25.000 de lire sterline. Beckham a declarat ca se teme ca sotia sa, Victoria, va incerca sa-l subtilizeze: "Coechipierii mei vor fi gelosi cand ma vor vedea la vestiare cu aparatul. Cred ca si Victoria va dori sa-l foloseasca".

Hoti - Tantalaul si Gogomanul Australiei

Doi adolescenti australieni au fost porecliti de presa locala Tantalaul si Gogomanul hotiei. Jeff Anthony Prince si Luke Carroll (ambii 19 ani) au furat dintr-o banca americana 132.000 de dolari. In loc sa plece imediat cu banii, infractorii au facut o adevarata sedinta foto. Pe langa faptul ca au uitat o fotografie in banca, cei doi s-au prezentat si la un luxos magazin, de unde au dorit sa cumpere un Rolex de 30.000 de dolari, cu bancnote de 5 dolari. Vanzatorul a anuntat politia, iar a doua zi, Prince si Carroll au fost prinsi la aeroportul din Denver, de unde doreau sa plece in Mexic.

Somnambul - A cazut de pe acoperis fiindca s-a trezit

Un somnambul german, care n-a avut nici o problema in a se catara pe casa si a merge pe acoperis, a cazut de la o inaltime de sase metri pentru ca s-a trezit. Thomas Manninger (39 de ani) din Eltville a deschis fereastra dormitorului sau de la etajul casei, s-a catarat pe acoperis, s-a plimbat ceva vreme, apoi a cazut pentru ca... s-a trezit. Manninger a declarat ca s-a trezit deseori in alte parti ale locuintei sale, insa niciodata n-a ajuns pe acoperis.

Pat rupt - A cerut daune de 28.000 de lire

Malcolm Jones, 53 de ani, din Marea Britanie, a cerut unui hotel, in care si-a petrecut vacanta alaturi de familie, despagubiri in valoare de 28.000 de lire sterline. Motivul: patul in care a stat s-a rupt sub el si a suferit rani destul de grave. Jones s-a plans receptionerului ca patul din camera sa este mult prea mic pentru el, insa nu s-a luat nici o masura. Din cauza loviturilor la spate, englezul a fost nevoit sa renunte la meseria de pompier.

Blat - 20-0, in campionatul de fotbal austriac

O echipa de fotbal din divizia a doua a campionatului Austriei a fost acuzata de non-combat dupa ce a incasat intr-un singur meci nu mai putin de 20 de goluri. Fotbalistii de la Podersdorf au fost simple jaloane pentru adversarii lor de la Weiden, care au trecut de 20 de ori balonul de linia portii. Fanii echipei din Podersdorf sunt siguri ca favoritii lor au vandut meciul celor de la Weiden.
×
Subiecte în articol: antimonden