x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Incep Sarbatorile - Vin colindatorii!

Incep Sarbatorile - Vin colindatorii!

de Catalina Iancu    |    05 Dec 2006   •   00:00
Incep Sarbatorile - Vin colindatorii!

Interpretii se intrec in lansari de CD-uri. Nici n-a inceput bine luna decembrie si interpretii se intrec in a-si lansa albumele de colinde. Dar surprizele abia acum urmeaza.

Interpretii se intrec in lansari de CD-uri. Nici n-a inceput bine luna decembrie si interpretii se intrec in a-si lansa albumele de colinde. Dar surprizele abia acum urmeaza. Va puteti trezi cu Hara la usa si puteti primi cadou folkistii, legati c-o fundita rosie.

Hara a venit intotdeauna cu idei originale. Trupa isi va lansa albumul de colinde "Marlin-Darlin - paispe colinde s-o strigatura" acasa la fani! Trei dintre admiratorii care s-au inscris pe site-urile www. BestMusic.ro si www.hara.ro vor fi colindati live, adica pe bune, de Flavius, Mesteru, Marius, Vlad si Sabin. Baietii vor merge acasa la castigatori pentru a le canta colinde 100% autentice, culese din zonele Bistritei, Clujului si Maramuresului. Este, probabil, cea mai buna metoda de a-si promova noul CD.

CANTECE SFINTE. Maramureseanca Paula Seling ne-a declarat ca albumul ei este unul magic. Se numeste "De sarbatori" si contine 14 colinde si cantece sfinte pe care nu le-a mai cantat pana acum. Majoritatea au fost preluate dintr-o culegere primita de la parintele Gheorghe Avram de le Manastirea Valea Mare. Unul dintre colinde este interpretat impreuna cu Stefan Petreus si cu fiul sau, Andrei Petreus. "N-as fi crezut, acum cativa ani, cand ascultam, fascinata, dulceata muzicii fratilor Petreus, ca, intr-o zi, voi putea sa am alaturi jumatate din simbolul muzicii maramuresene. Am inregistrat impreuna un colind traditional din aceasta zona: "De nasterea Ta, Isuse"CADOURI SPECIALE. Dupa ce a spart gheata cu "Tornero", Mihai Traistariu arata si o alta fata a vocii sale. Artistul a scos pe piata internationala, dar si in Romania, primul sau album de colinde, intitulat simplu "Christmas" sau "De Craciun". Atat CD-ul, cat si videoclipul vor fi promovate in 12 tari. In pragul Sfintelor Sarbatori, si Ducu Hotima doreste sa ofere publicului un cadou special: un album de colinde traditionale romanesti, de fapt, un omagiu adus locurilor natale dar si sarbatorilor de Craciun. Si tot Intercont Music aduce un dar de colectie sub bradut. Casa de discuri amintita a convocat cateva dintre cele mai bune voci ale folkului romanesc. Mircea Vintila, Ducu Bertzi, Millenium, Nico, BimBam, Ducu Hotima, Dinu Olarasu si Daniel Julean s-au reunit pe un nou album, intitulat "Vin Colindatorii" - volumul 2.
AUTOEVALUARE
"Cateva cantece de pe album sunt unice. Orchestratiile au fost lucrate cu multa atentie si isi propun sa va poarte in lumea perfecta, acolo unde relatia omului cu Cerul este ideala. Mi-am dorit ca aceste cantece sa deschida o dispozitie spre autoevaluare si introspectie"
  • Paula Seling
  • Promovare
    Paul Surugiu a scos chiar astazi pe piata albumul "Fuego - noaptea de Craciun". Dar nu numai un CD, ci si un DVD care include, pe langa 22 de colinde si imagini filmate in Borsa. Solistul are in program inclusiv un turneu de promovare desfasurat sub genericul "Casa parinteasca". Fuego colinda deja tara, si la propriu, si la figurat, caci a bifat deja pe harta partea de nord a Moldovei. Recitalurile sunt live, iar singura problema a cantaretului este ca, in acest turneu, organizatorii n-au putut include si Turda, orasul lui natal.

    ×
    Subiecte în articol: antimonden