x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

de Jurnalul National    |    25 Mai 2008   •   00:00

CARE-I ŞTIREA? - De veghe în lanul cu rapiţă

Am ajuns să ne întrebăm ce isprăvi vor mai face artiştii RBA înainte şi după turneele susţinute. Căci recitalurile propriu-zise sînt rău, da’ rău, umbrite de-un... con. Un comunicat ne anunţă sec faptul că astăzi Kristine, Etnic, Hora şi eternele Româncutze concertează prin Ur­ziceni şi Ghimbav. Însă probabil vor urma dări de seamă mult mai deta­liate despre ce au mai cules de pe cîmp (ultima oară a fost rapiţă) sau cît a durat siesta lor... (A.S.)

CAMPANIE - O săptămînă cu “Mame de îngeri”

Sufletul unei femei care şi-a pierdut copilul este brăzdat de răni adînci. Dar există o speranţă: campania “Mame de îngeri”, iniţiată încă din luna ianuarie de Bianca Brad (foto). Ieri seară a debutat la TVR un serial care va prezenta, timp de o săptămînă, în cadrul Jurnalului de la ora 19:00, cutremurătoarele drame trăite de mamele care au trecut prin această experienţă, dar şi modalităţile de ajutorare a lor. (A.S.)

REZISTENŢå - Un site plin de folk

“Sînt, pe cît pot, un om bun. Sînt, pe cît se poate, un om norocos. Sînt, pe cît mi-e limita, un om rezistent. Sînt, pe cît mi-e voia, omul care sînt. Sînt, pe cît mă duce sufletul, un om care cîntă.” Ce cîntă? Folk! Este Alina Ma­no­le, pe recent lansatul ei site. Un site despre muzică, cu fotografii şi filme, cu veşti despre concerte şi pro­iecte, cu o “lună pătrată” într-un colţ de ochi şi cu mult drag din inimă. (A.S.)

×
Subiecte în articol: antimonden sînt