x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

de Jurnalul National    |    29 Mai 2008   •   00:00

Mult show-BÎZ - Atîta Keo pentru nimic!

Pe bietul Keo îl chinuie talentul rău de tot. Din păcate, nu cel muzical. Tînărul este atît de superficial, încît nu este în stare să fie consec­vent în răspunsurile dintr-un singur interviu. Dacă iniţial spune că nu s-ar lăsa de muzică niciodată, peste 10 minute spune că nu s-a decis încă asupra carierei mu­zi­cale. La fetele din show-biz de­testă uşurătatea şi lipsa de talent, dar e cuplat cu Andreea Bălan, în locul căreia ar vrea să şi fie pentru o zi, pentru a vedea cum e să fii cu Keo! Cît priveşte minciunile, bă­ia­tul ne iluminează: “Nu am minţit niciodată! Asta e o minciună”. (D.C.)

VIP contra naturii - Portocala mecanică de făcut sex

Ce mai debitează Simona Sensual: “Deşi am sîni portocală, îmi place să fac sex”. La prima vedere n-am înţeles nimic. Ce are portocala cu sexu’? Da’ ce se făcea Sensuala dacă-i avea strugure sau fichi d’India (fructe de cactus)? Să vedem însă contextul. Cică blonda i-a dat replica unui medic ita­lian care a zis că femeile cu sîni în formă de portocală nu-s pasionate de amor. A mai sărit şi Elena Ioniţă (o altă “meteoristă”) cu gura la teoria sexologului. Să-l contrazică. Şi ei îi place la ne­bu­nie să facă sex, deşi are “pepeni”. Putem reface, aşadar, studiul: mioriticele se fudulesc cu sînii lor, şi mai adoră şi sexul! (C.I.)

Dăunează grav - Drăcosul cu mir în frunte

“Zice lumea că sunt hoţ/ Focul să-i ardă pe toţi/ Nu sunt hoţ, nu am furat/ Am muncit şi-am câştigat”, zice Călin Crişan la http://www.romusictv.ro/index.php?page=7&id_melodie=2635. “Scot banii din piatră seacă/ Şi nimeni n-o să mă-ntreacă”. Alo, domnu’, păi parcă ziceaţi că-i munciţi! “Sunt un băiat norocos/ Şi simpatic şi drăcos/ În afaceri am succes/ Prezint mare interes!” “M-am născut cu mir în frunte/ De asta am realizat multe... Am pretenţiile mele/ Numai femei de 5 stele/ Pentru brunetele cu decoltee/ Am seria 6 BMW/ Şi pentru toate are baiatu’/ O maşină 4X4”. Ce norocos şi ce ambiţios e Crişan! (C.I.)

×
Subiecte în articol: antimonden