x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

30 Iul 2008   •   00:00

INITIATIVA – Caritate cu multe tobe
Interpretul Adrian Enache (www.adrianenache.ro) a demarat o campanie de ajutorare pentru cei afectati de inundatiile din Botosani. Artistul, care are in acest oras cel mai puternic fanclub din Romania, a donat personal suma de 2.000 de lei. Laudabila initiativa insa vuietul ei se aude mai ceva ca zgomotul apelor dezlantuite. Oare de ce solistul a simtit nevoia sa bata toba in lung si-n lat pentru un gest de caritate a carui virtute trebuia sa fie si discretia?



INIŢIATIVĂ – Caritate cu multe tobe
Interpretul Adrian Enache (www.adrianenache.ro) a demarat o campanie de ajutorare pentru cei afectaţi de inundaţiile din Botoşani. Artistul, care are în acest oraş cel mai puternic fanclub din România, a donat personal suma de 2.000 de lei. Lăudabilă iniţiativă însă vuietul ei se aude mai ceva ca zgomotul apelor dezlănţuite. Oare de ce solistul a simţit nevoia să bată toba în lung şi-n lat pentru un gest de caritate a cărui virtute trebuia să fie şi discreţia?

PR... FRUMOASE – Neomiresele anului 2008
La OTV a fost, într-una din serile trecute, coadă de mirese. La ce? La dat în stambă! Veneau să se vadă şi să le vadă lumea cît sînt de pr... frumoase. Au fost vreo 20, dacă nu mai multe. Pretextul era înscenarea furtului miresei, pe care mirele trebuia s-o răscumpere. "O ladă de whisky!" – cere unul dintre răpitori. "Da’ ce, domne, e Elodia?" – zice mirele, la telefon. Un alt răpitor a cerut vreo 300 de euro. "Mai bine păstraţi-o voi, acolo, şi daţi-mi-o pe Magda lu’ Tolea!" – a răspuns mirele. Au fost mai multe asemenea situaţii. Întrebarea este: de ce n-a divorţat nici o mireasă, pe loc? De pr... frumoase ce sînt? (Miron Manega)

×
Subiecte în articol: antimonden