x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

19 Oct 2008   •   00:00

De Ziua îndrăgostiţilor, Sanda Ladoşi îi face "cadou" fiului ei (care este născut tot la 14 februarie) o surioară.



PROGRAMARE: SANDA LADOŞI VA AVEA FETIŢĂ
De Ziua îndrăgostiţilor, Sanda Ladoşi îi face "cadou" fiului ei (care este născut tot la 14 februarie) o surioară. Cântăreaţa abia a aflat sexul bebeluşului din burtă şi a decis să programeze deja operaţia de cezariană de ziua micuţului Bogdan, acum în vârstă de un an şi opt luni.

COMPETIŢIE : FINALA GBOB,ÎN HARD ROCK
Mâine de la ora 20:00, Hard Rock Cafe Bucureşti este gazda Finalei Naţionale Global Battle Of The Bands 2008. Şase trupe din Bucureşti şi şase din ţară se vor "bate" pentru primul loc, ce asigură prezenţa în Finala Mondială de la Londra din decembrie. Joi seară, în Club Suburbia a avut loc finala pe Bucureşti, unde din treisprezece formaţii s-au calificat: Byron, Rain District, Highlight Kenosis, Act (foto), Tep Zepi şi Les Elephantes Bizzares. (Alex Revenco)

ANIVERSARE:TREI ANI CU VOIE BUNĂ
Smiley şi Anka Badiu au făcut atmosferă aseară la City Mall, care a marcat trei ani de existenţă. Sărbătoarea nu a însemnat doar muzică live, ci şi o petrecere pentru copii, animată de actorii Teatrului Libelula, precum şi un maraton al discounturilor în City Mall. Toţi vizitatorii care au făcut cumpărături de peste 100 de lei participă la o tombolă pentru o Alfa Romeo 147, al cărei câştigător va fi cunoscut joi 20 noiembrie.

×
Subiecte în articol: antimonden