x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden INFO

INFO

17 Dec 2006   •   00:00

Videoclipul saptamanii - Spanzurata, maine-i gata!

Cele trei componente ale trupei Velvet (foto) au filmat recent clipul pentru cel de-al doilea extras pe single, "Minte-ma frumos", de pe albumul cu acelasi nume, piesa compusa de managerul lor, Dragos Docan. Regizorul Vali Vlad a cenzurat o parte dintre imagini, fiindca i s-au parut prea dure. Inregistrarile s-au realizat pe un frig de crapau pietrele, intr-o cladire parasita si fara geamuri. Irina, Sanda si Teo joaca rolurile unor nebune. De la filmari n-au lipsit momente demne de povestit nepotilor: Teo era cat pe ce sa se spanzure. Solista a alunecat de pe scaun, iar streangul i s-a strans in jurul gatului. Cel care a impiedicat tragedia a fost chiar "calaul" ei! Artista nu a mai fost in stare sa filmeze timp de o jumatate de ora din cauza sperieturii. (Catalina Iancu)

La Altar - Cronica rockerului carcotas
Daca nu vine Gainusa la Altar (la concert), vine Altar la Gainusa (si face spectacol)! La Gainusa si la Huidu, in emisiune. Am trait s-o vedem si pe asta: Andy Ghost, la Cronicuta! Noroc cu rockerul Hrubaru, ca a lui trebuie sa fi fost ideea. Acum si pururea. Ca-n vecii vecilor prezentatorii n-ar fi adus, probabil, in studio vreo trupa ca Altar! Daca au invitat-o la o editie si pe Andreea Banica sa faca o demonstratie live, va dati seama! Clujenii au cantat si au protestat impotriva prostiei:

"Ce-ti doresc eu tie dulce Romanie, / Tara mea de dor, fara viitor / Sa ai parte de carte, sa iei potul cel mare / Sa moara dusmanii de suparare! / Bine ai venit in Romania / La noi s-a inventat prostia!". In timp ce trupa a prestat, Cristi Hrubaru a executat niste riff-uri la o coada de matura pe care o tinea pe post de chitara, Huidu s-a agitat, bebelusele-au dansat, iar Misu si-a bagat, la un moment dat, degetele in urechi. "La noi totul e posibil, dar sa schimbi ceva e aproape imposibil", au interpretat baietii cu "Atitudine". Iata ca, totusi e posibil: sa difuzezi muzica buna, nu e imposibil! (Catalina Iancu)

IN HORA - Debut de "Romancutze"
Cele doua fete cu ie si sorturi minimaliste intra in joc cu albumul "Hora romancutzelor". 10 piese pline de antren vin sa asigure "coloana sonora" a petrecerilor de sarbatori. Casa de discuri RBA semneaza albumul lor de debut. Asadar, hai la hora romaneasca, alaturi de "Romancutze"! (Anca Stanescu)

CU PROMPTER - Luminita Anghel, la Stiri
Telespectatorii vor putea urmari astazi, la N24, de la ora 18:00, Luminita de la capatul prompterului! Luminita Anghel (foto), caci despre ea este vorba, va prezenta stirile alaturi de Andrei Tomescu. Cantareata s-a decis sa intre si in cursa pentru premiul de "Cel mai bun prezentator de stiri", oferit de postul tv amintit. (C.I.)

PROVOCARE - Spike are "Relatii cu publicul"
"Presedintele departamentului de insulte", alias Spike, si-a lansat, cu ajutorul casei de discuri Roton, primul album, "Relatii cu publicul". Cele 16 melodii abordeaza teme de impact, transpuse muzical intr-un stil inedit. Unele titluri sunt mai mult decat sugestive: "Sub papuc SRL", "Ganduri necurate", "Viceversa", "In capul altora", "Opinie si solutie", "Ultimul om". Cine doreste sa-i accepte provocarea? (Anca Stanescu)
×
Subiecte în articol: antimonden