x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden INFO

INFO

01 Dec 2006   •   00:00

LANSARE - Povesti la...cutiuta
Mos Nicolae se grabeste pentru amatorii de povesti. La 3 decembrie vor sosi la Teatrul Tandarica, cu un dar special, cinci povesti de neuitat semnate de Geta Heimerl si Vasile Groza, prelucrate de Liliana Stefan. Trei actori de exceptie (Florin Piersic, Daniela Nane si Florin Piersic jr.) vor pasi in lumea copilariei, interpretandu-i pe: Papadie, Furnicuta, Mihaita, Vrabiuta si Raza de soare. Asadar, duminica, de la ora 13:00, Media Pro Music ii asteapta pe toti la lansarea "Cutiutei cu povesti 2". Cine va veni va avea cu siguranta ce povesti!

APARITIE - Zoia Alecu, la casa lui Komornyk
"Stiai tu, Marie/Ca roua e vie/Ca-n zori face oua/Si ies pui de roua..." Stiati ca Zoia Alecu (foto) - autoarea de drept si de fapt a versurilor piesei "Oua de roua" - isi scoate primul CD din viata sa artistica? Dupa atata asteptare, "puiul" lui Zoia va fi "mosit" de Ovidiu Komornyk. Adica, albumul (de autor, doar cu "nestemate") este produs si distribuit de casa de productie a lui Komornyk. "Nasterea" a fost programata in luna februarie a anului viitor. Pana atunci, "mamica" va fi in studio, pentru ca "puiul" sa iasa dupa chipul si asemanarea ei (artistica): frumos si bun! (Dana Andronie)

MOTOR - Moto Magia, "La urgenta"!
Cristina Soloc (foto) si Catalin Heson, prezentatorii emisiunii DP2 Moto Magia, au aflat ca unii dintre colegii lor de pe platourile de "La urgenta" sunt impatimiti ai motoarelor si n-au pierdut deloc timpul! Cei doi au "convocat" echipa de urgenta, formata din producatoare, regizor secund, operator si actorul Claudiu Istodor (posesor de motor de aproape 20 de ani), la o cursa spre Snagov. Doamnele au defilat cu choppere, iar domnii, cu motoare de viteza si touring. "Ne-a bucurat plimbarea, pentru ca suntem fanii serialului. Eu, cel putin, ma uit cu bebelusul meu, in varsta de 8 luni, si e incredibil cat de cuminte poate sta!" In aceasta duminica, de la ora 11:00, pe TVR 2 puteti viziona Moto Magia cu echipa "La urgenta".

×
Subiecte în articol: antimonden