x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Intrati la apa - Pe Yarabi i-a luat valu’

Intrati la apa - Pe Yarabi i-a luat valu’

de Catalina Iancu    |    11 Sep 2006   •   00:00
Intrati la apa - Pe Yarabi i-a luat valu’

Stiti melodia lui Daniel Iancu "Vine valu’, imi ia calu’"? Ei bine, pe baietii de la Yarabi i-a luat valu’ cu tot cu lucruri. Au intrat la apa cu haine, cu prosoape, cu pasapoarte si cu telefoane mobile.

Trupa Yarabi a colidat in aceasta vara tot Litoralul. Si-au asezat tabara la Mamaia, unde au avut concerte in fiecare zi, apoi s-au perindat pe la toate la teatrele de vara de la malul marii. A avut onoarea sa-i asculte insusi presedintele tarii, Traian Basescu, in Olimp. Au semnat condica si la emisiuni ca "Bilet de vacanta", "Ore verzi" sau "Plaja lui Maruta". Programul? Plaja si baie in mare, repetitii, concert, plimbare pe faleza din Mamaia si distractie intr-un club.

AVENTURI. Cum li s-a parut Litoralul? "Mult mai gol anul acesta. In cursul saptamanii era cam pustiu, doar in week-end era activitate mai mare. In rest a fost ok - vreme buna, fete frumoase, muzica si distractie cat cuprinde", ne-a spus Cristi. Asa ca i-a cam luat valul. La propriu. "Intr-o zi cu soare, ne-am propus sa mergem la plaja. Zis si facut. Cand am ajuns, era full. N-aveai loc sa arunci un ac. Asa ca ne-am asezat foarte aproape de mal. Cand ne era lumea mai draga, ma uit in fata si... n-am apucat sa zic decat: «valuuu’» si poc! Ne-a izbit. S-au dus prosoape, haine, acte si toate cele. Radeam cu gura pana la urechi caci aratam ca un papuas pregatit de lupta, plin de noroi si nisip, iar Cristi in loc de prosop avea pe el un sutien marimea 6, pe care apa l-a adus de prin vecini. Fanii ne-au recunoscut chiar si asa si strigau in urma noastra: «Uite-i p-aia de la Yarabi»!", ne-a povestit Fillip. Acum, ca au scapat de la inec, nu vor sa se imbete cu apa rece. Lucreaza la un CD ce va contine cinci remix-uri la piesa "Yarabi", care urmeaza sa fie comercializat in strainatate. Va urma videoclipul cu numarul doi, ce se va filma cel mai probabil la sfarsitul acestei luni. De asemenea, baietii sunt mandri ca au semnat un contract cu o agentie care-i va face auziti in peste 90 de tari.

SURPRIZA
"Ne-am propus sa mergem la plaja. N-aveai loc sa arunci un ac. Asa ca ne-am asezat foarte aproape de mal. N-am apucat sa zic decat: «valuuu’» si poc! Ne-a izbit" - Fillip, membru Yarabi

CINE E YARABI?
O trupa europeana, cu nume african, ce promoveaza un sound occidental. Este compusa din Cristian Ionut Tiu, aka I.C. Tiu, si Adrian Filipidescu, aka Fillip. Cristian este compozitor, orchestrator si inginer de sunet. A colaborat cu Dl. Problema, iar in 2005 a dat nastere proiectului Yarabi, alaturi de prietenul sau Kamara de la Alb Negru. A fost dansator in trupa Alinei Sorescu si a lucrat cu Marius Moga la diverse proiecte. A creat coloane sonore pentru piese de teatru, alaturi de Vlad Radescu, dar si pentru spoturi publicitare. Fillip a activat in Minisong si a trecut prin mai multe trupe, atat de dance, cat si de rock, ultima dintre acestea fiind Marfar. In 1997 a primit un rol secundar in pelicula "Ghost Town", produsa de Castel Film. In prezent studiaza pedagogia muzicala la Universitatea Spiru Haret. Yarabi inseamna "iubire" in limba malanchee, iar multe dintre piesele cantate de Cristi si Fillip vorbesc despre dragoste.
×
Subiecte în articol: antimonden yarabi