x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Intrecere - Strut vitezoman

Intrecere - Strut vitezoman

de Adriana V. Paduraru    |    07 Apr 2006   •   00:00

Un automobilist german a fost surprins sa constate ca un strut se luase la intrecere cu masina sa pe un camp paralel cu soseaua, in Saxa (estul Germaniei), potrivit politiei locale, relateaza AFP.

Atacat de maidanezi


Un bulgar de 41 de ani, atacat de o haita de caini fara stapan, a petrecut mai mult de o ora cocotat intr-un copac, intr-un parc din sudul Sofiei, pana cand a venit politia si l-a ajutat sa iasa din aceasta situatie, transmite Rompres. Barbatul a fost atat de socat, incat a uitat ca are un telefon mobil in buzunar.

Intrecere - Strut vitezoman


Un automobilist german a fost surprins sa constate ca un strut se luase la intrecere cu masina sa pe un camp paralel cu soseaua, in Saxa (estul Germaniei), potrivit politiei locale, relateaza AFP. Pasarea, inalta de doi metri, evadase de la proprietarul sau inainte de a alerga pe langa masini, la Rennersdorf, o localitate care isi merita astfel numele, deoarece "rennen" inseamna "a fugi". Informat de escapada pasarii sale exotice, proprietarul a trebuit sa o caute si sa o captureze singur. Politia locala nu a precizat insa daca strutul a fost mai rapid si a castigat intrecerea cu masina sau de cat timp a avut nevoie proprietarul pentru a prinde pasarea.

Arta - Britney nascand


Cunoscuta cantareata Britney Spears a fost sursa de inspiratie a artistului Daniel Edwards. Sculptorul a intruchipat-o pe Britney gravida, nascand pe o blana de urs. Opera de arta, intitulata "Pro-viata: Nasterea lui Sean Preston", a fost expusa la Galeria Capla Kesting Fine Arts din New York. Fanii cantaretei, dar si iubitorii de arta, vor putea admira lucrarea incepand de astazi.

Recompensa - 80.000 de euro pentru Grimaldi


Un milionar vienez de 50 de ani ofera 80.000 de euro persoanei care o va gasi pe catelusa lui alba, pe nume Grimaldi, disparuta in plin centrul Vienei si care are un semn particular: un diamant la urechea stanga, relateaza AFP. Herbert Handler promite o recompensa tentanta: diamantul Bvlgari de trei carate, in valoare de 60.000 de euro, pe care cainele il are la ureche, precum si 20.000 de euro bani gheata.

Ancheta - Moda indiana, "picanta" si obscena


Dupa ce, in timpul unei defilari de moda, sanii si posterioarele unor manechine au facut deliciul spectatorilor, autoritatile din Bombay au cerut politiei sa ancheteze acuzatiile de "expunere indecenta si obscena" aduse creatorilor indieni, relateaza Rompres. Autoritatile regionale au precizat ca au cerut politiei sa stabileasca daca aparitia acestor manechine in parte goale a survenit in mod accidental sau deliberat. In timpul defilarii, bluza unui manechin a alunecat suficient pentru a i se vedea sanii, in timp ce fesele altei tinere au putut fi admirate din cauza fermoarului stricat al fustei. Politia a ajuns la concluzia ca ambele cazuri au fost accidentale.

Repetitie - Eminem divorteaza din nou


Eminem si sotia sa, Kim Mathers, au introdus actiune de divort la doar trei luni dupa ce s-au recasatorit, transmite AFP. Purtatorul de cuvant al vedetei rap a confirmat stirea, dar nu a dorit sa comenteze. Cererea de divort a fost depusa in statul Michigan, de unde sunt originari Eminem si Kim. Ei au fost casatoriti prima data intre 1999 si 2001 si au impreuna o fiica de zece ani.


Festival de teatru in Bogota


Aproximativ 65 de companii de teatru din 42 de tari si-au dat intalnire la cea de-a X-a editie a Festivalului de teatru ibero-american din Bogota, Columbia. Rusia, invitata de onoare a evenimentului, a fost reprezentata de o companie de teatru de papusi, care a prezentat piesa "Bulevardul Nevski".
×
Subiecte în articol: antimonden