x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ionuț Gojman, prins în vraja Nicoletei: ”Cred că și Cătălin Meșter s-a îndrăgostit de nebunia ei”

Ionuț Gojman, prins în vraja Nicoletei: ”Cred că și Cătălin Meșter s-a îndrăgostit de nebunia ei”

17 Noi 2018   •   20:50
Ionuț Gojman, prins în vraja Nicoletei: ”Cred că și Cătălin Meșter s-a îndrăgostit de nebunia ei”

Nicoleta Dragne a acceptat rolul de ispită pentru a doua oară, după ce în sezonul cu numărul 3 a reușit să dezbine unul din cele mai solide cupluri: Nicoleta Molnar și Cătălin Meșter. Cu toate acestea, la sosirea sa în Thailanda, Ionuț, prieten cu Meșter, s-a declarat neimpresionat de ispită. Acum, după doar câteva săptămâni alături de Nicoleta, Gojman îți înghite cuvintele.

”La o nuntă în Dej, ne-am întâlnit cu Nico și Cătălin și ne-am dat seama că personajele nu sunt fictive, că totul e în regulă, că oamenii sunt normali. Am devenit prieteni, ne mai întâlnim cu ei, le-am zis să ne sfătuiască, iar Cătă mi-a zis să fiu natural. Nu am deschis cu ei subiectul Nicoletei, ispita, cred că a fost un moment de slăbiciune al lui, iar ea a profitat”, spunea Ionuț la sosirea în Thailanda. De atunci însă, cei doi au petrecut împreună tot timpul disponibil pe ”Insula Iubirii”, iar acum, aproape de final, Gojman și-a schimbat părerea și a recunoscut că a înțeles, în sfârșit, ce l-a făcut pe prietenul său Cătălin Meșter să se îndrăgostească de ispita Nicoleta. ”Cred că ei i se potrivește un bărbat ca mine care nu se plictisește de viață. După primele ieșiti în club sau la niște evenimente, s-ar da cu capul de pereți. Cred că și Cătălin s-a îndrăgostit de nebunia asta a ei”, a spus Gojman.

Cum va încerca Ionuț Gojman să o impresioneze pe Nicoleta înainte de a pleca din Thailanda, telespectatorii pot vedea duminică seara, de la ora 20.00, la Antena 1, în ultimele episoade din cel de-al patrulea sezon ”Insula Iubirii”.

 

×