x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Iubita lui Remus Cernea, fotografie cu decolteu generos! Unde a apărut și care e motivul

Iubita lui Remus Cernea, fotografie cu decolteu generos! Unde a apărut și care e motivul

17 Dec 2016   •   09:04
Iubita lui Remus Cernea, fotografie cu decolteu generos! Unde a apărut și care e motivul
Sursa foto: facebook.com/ioana.staniloiu
Iubita lui Remus Cernea, Ioana Stăniloiu, îi ia apărarea candidatei PSD Corina Bogaciu, care a făcut senzație pe internet cu fotografiile sale provocatoare.
 
Concret, Ioana a postat pe contul său de Facebook o fotografie in care apare cu un decolteu generos...
 

"În semn de solidaritate cu "PSD-ista sexy", nu ar fi rău ca femeile să pună un selfie cu un decolteu adânc. :))
Mi-aș dori să văd femei cu silicoane, extensii, unghii false, bărbați și femei deopotrivă cu tatuaje, cu piercinguri, cu absolut tot ce vor ei, decât să văd prostia întruchipată a pudibonzilor care judecă un om în funcție de înfățisare și aparențe.
 
Nenorocirea este că aceia care judecă în funcție de aparențe sunt de arătat cu degetul și nu femeia cu decolteu care e doar o femeie cu decolteu și atât. Nu avem alte informații despre caracterul ei, despre calitatea ei umană, despre potențialul sau viziunea ei în politică. Dar cei care au atacat-o au făcut-o pe baza prejudecăților.
 
Pe langa sâni, zic unii, nu are studii superioare și note bune la bac pentru a fi în parlament. O afirmație care arată cât de informat și deștept este criticul.
 
A presupune că în democrație există criterii meritocratice ca în tehnocrație, arată ce știe comentatorul respectiv despre democrație.
Pentru cultura generală, singurul criteriu este să ai minim 23 de ani!
 
De ce? Au existat laureați ai premiului Nobel care au susținut uciderea unor minoritați și de aceea nu contează diploma sau cum arăti fizic. Contează ce spui și ce faci!
 
Ioana Stăniloiu
facebook.com/ioana.staniloiu
 
Alta bună: nepotism.
 
Nepotismul este atunci când familia te pune într-un post din administrație. Dacă ești cu toată familia pe liste și lumea te votează, e problema cetațenilor care votează astfel de candidați.
 
Pun pariu că mulți care au votat PSD acum o critica dar, de fapt, ar trebui sa se critice singuri pentru ca ei au votat-o.

Iar cei care nu au votat PSD nu au fost suficient de mulți pentru a îndeparta riscul ca țara să fie condusă de acest partid în următorii 4 ani.
Iar cei care nu au fost la vot ar face bine să tacă.
 
Am atașat o poză cu decolteu pentru a-mi arăta dispretul față de prejudecățile oamenilor. Nu decolteul contează, ci cauzele pe care le susții!
 
P.S.: În acest text apăr un principiu și nu o persoană", a scris Ioana Stăniloiu, pe pagina sa de Facebook.
Corina Bogaciu
Foto: Arhiva personală

×