x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Javier Bardem nu ştie cum să trimită un email

Javier Bardem nu ştie cum să trimită un email

09 Noi 2012   •   10:58
Javier Bardem nu ştie cum să trimită un email
Sursa foto: THOMAS SAMSON / AFP

Actorul Javier Bardem a mărturisit că nu ştie să folosească un calculator şi nici cum să trimită un email, arată Antena 3.

Cel mai recent rol al lui Bardem este cel al unui terorist cibernetic în ultimul film din seria Bond, "Skyfall".

"E un univers nou pentru mine. Sunt atât de în urmă cu tehnologia că e puțin înfricoșător", a declarat actorul în vârstă de 43 de ani.

Un alt punct slab al actorului sunt armele. "Nici nu știu cum se chema arma pe care am folosit-o. În cea mai mare parte a timpului îmi puneam doar dopurile de protecție în urechi și trăgeam la liber", a spus Bardem.

Actorul ar fi putut fi primul Bond spaniol, însă în urmă cu câţiva ani a refuzat celebrul rol.

Javier Bardem a fost nominalizat la Oscar în 2001 pentru rolul din "Before Night Falls" (2000) şi a obţinut prestigioasa statuetă în 2007, pentru rolul din "No country for old men", regizat de fraţii Joel şi Ethan Coen.

În 2010, Javier Bardem a primit premiul pentru interpretare masculină la Festivalul de la Cannes, pentru rolul din filmul "Biutiful" al regizorului Alejandro González Iñárritu, pentru care a fost nominalizat în 2011 şi la premiul Oscar.

Javier Bardem s-a căsătorit în iulie 2010 cu actriţa spaniolă Penelope Cruz, iar cei doi au împreună un fiu - Leon - care s-a născut în ianuarie 2011.

×