x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Jennifer Aniston infirmă zvonurile privind o împăcare cu Brad Pitt

Jennifer Aniston infirmă zvonurile privind o împăcare cu Brad Pitt

19 Feb 2018   •   17:56
Jennifer Aniston infirmă zvonurile privind o împăcare cu Brad Pitt

Anunţul despărţirii dintre Jennifer Aniston şi Justin Theroux a fost o grea încercare pentru acest cuplu, dar a dat totodată frâu liber imaginaţiei celor care cred că actriţa s-ar putea împăca cu fostul ei soţ Brad Pitt, care este la rândul său liber, relatează online ziarul spaniol ABC. 

La vremea lor Aniston şi Pitt formau una dintre cele mai îndrăgite perechi de la Hollywood. De aceea fanii lor le urmăresc îndeaproape paşii. Anunţul separării dintre Aniston şi Theroux a provocat o surprindere atât de mare, încât actriţa a fost nevoită să intervină şi să dezmintă astfel de informaţii. 

"Povestirile despre noi şi care nu pornesc de la noi sunt fictive", a declarat actriţa publicistului Stephen Huvane, care a calificat la rândul său aceste informaţii, drept "o întreagă intenvenţie". 

Nu întâmplător protagonista din "Friends" a dorit să pună capăt acestor zvonuri. La câteva minute după ce s-a aflat despre despărţirea ei de Justin Theroux, utilizatorii de Twitter găsiseră deja un aspect pozitiv al separării lor, gândindu-se la o posibilă împăcare cu Brad Pitt, al cărui divorţ de Angelina Jolie merge înainte. 

Jennifer Aniston şi Justin Theroux s-au despărţit după doi ani de căsnicie şi au anunţat săptămâna trecută printr-un comunicat că decizia lor a fost luată de comun acord: "Din dorinţa de a reduce la tăcere zvonurile, am decis să ne anunţăm separarea", declara cuplul în acest comunicat. "Suntem doi cei mai buni prieteni care am decis să ne despărţim ca cuplu dar dorim să continuăm să ne celebrăm prietenia", au precizat ei. 

În comunicatul lor, cuplul face apel la public să nu dea crezare informaţiilor sau declaraţiilor care nu le sunt direct atribuite. "Mai mult decât orice suntem hotărâţi să menţinem respectul profund şi dragostea pe care o avem unul pentru celălalt", susţin ei.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: brad pitt Jennifer Aniston