x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Jennifer Aniston şi Brad Pitt au reluat comunicarea

Jennifer Aniston şi Brad Pitt au reluat comunicarea

04 Mar 2017   •   21:20
Jennifer Aniston şi Brad Pitt au reluat comunicarea

Fanii lui Jennifer Aniston şi mulţi dintre cei care îl simpatizează pe Brad Pitt se pot bucura de ultima ştire care îi vizează pe cei doi actori: ei au reluat comunicarea pe internet din 11 februarie, data când Jen a împlinit 48 de ani, relatează ziarul spaniol La Vanguardia. 

Potrivit unei informaţii difuzate de US Weekly, fostul soţ al Angelinei Jolie, care nu avea numărul de telefon al primei sale soţii, a făcut cercetări îndelungate pentru a o putea felicita de ziua ei de naştere. 

"Au început să comunice după ce el a contactat-o să-i ureze la mulţi ani", a declarat ziarului o sursă apropiată fostului cuplu. "Brad are încredere în Jen. El i-a spus că trece prin momente dificile după divorţ şi au schimbat unele mesaje în care şi-au amintit de trecut", a subliniat sursa. 

În momentul contactului via internet, protagonista din "Friends" se afla la Cabo San Lucas (México) împreună cu actualul ei soţ, Justin Theroux, bucurându-se de câteva zile de odihnă. 

Actorul cunoscut pentru rolul său din "Leftovers" este la curent cu această situaţie şi nu pare deranjat. "Justin este de acord să fie prieteni. Ştie că Jen nu vrea decât să fie amabilă", a declarat sursa publicaţiei americane. 

Ştirea a apărut în aceeaşi zi în care Netflix a lansat primul "teaser" al filmului "War Machine", bazat pe cartea "The Operators" a lui Michael Hastings, în care Brad Pitt, puţin îmbătrânit dar la fel de atrăgător, îl interpretează pe generalul Dan McMahon. 

Personajul este inspirat din activitatea ofiţerului Stanley McChrystal, fostul comandant al forţelor NATO, rămas în amintire pentru comentariile sale suprarealiste din conferinţele de presă, încheie La Vanguardia.AGERPRES

×