x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Jennifer Lopez, şantajată de Ojani Noa că va publica filmările cu conţinut sexual din luna lor de miere

Jennifer Lopez, şantajată de Ojani Noa că va publica filmările cu conţinut sexual din luna lor de miere

12 Oct 2015   •   19:28
Jennifer Lopez, şantajată de Ojani Noa că va publica filmările cu conţinut sexual din luna lor de miere

Cântăreaţa americană Jennifer Lopez trece printr-unul din cele mai stânjenitoare momente ale vieţii sale: fostul ei soţ Ojani Noa intenţionează să publice o serie de videoclipuri cu conţinut sexual explicit pe care cei doi le-au înregistrat când se aflau în luna de miere în 1997, relatează online ziarul spaniol ABC.

Potrivit dezvăluirilor făcute de publicaţia care se ocupă de vedete "InTouch", dansatorul cubanez a încercat să negocieze difuzarea acestei înregistrări intime. Imaginile sunt foarte obscene şi cu siguranţă îi vor surprinde pe fanii artistei, notează publicaţia.

Acesta nu ar fi primul scandal de acest gen de la Hollywood, având în vedere că în urmă cu un an multe actriţe au fost victimele scandalului "celebgate" când imagini private stocate în conturile personale de internet au fost scoase la lumină.

Din acest motiv şi având în vedere că a recurs la jurisprudenţă, cântăreaţa a preferat să lase cazul în mâinile avocaţilor săi.

Înregistrarea se află în prezent păstrată sub cheie de instanţele judiciare până la aflarea deciziei judecătorului.

Jennifer Lopez a fost nevoită să-l dea în judecată pe fostul ei soţ şi în 2006 când acesta a vrut să publice o carte care relata detaliile cele mai intime le căsniciei lor.

Până la urma JLo a câştigat lupta în instanţă şi a primit 490.000 de euro ca despăgubire. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Jennifer Lopez ojani noa