x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Jessie J a dezvăluit public drama personală. „Sunt una dintre milioanele de femei care trec și vor trece prin asta”

Jessie J a dezvăluit public drama personală. „Sunt una dintre milioanele de femei care trec și vor trece prin asta”

14 Noi 2018   •   22:40
Jessie J a dezvăluit public drama personală. „Sunt una dintre milioanele de femei care trec și vor trece prin asta”

Cântăreața Jessie J a dezvăluit că nu poate avea copii în mod natural. Starul de 30 de ani a descoperit că are probleme cu fertilitatea acum patru ani. Ea și-a detaliat „durerea și tristețea” pe scena Royal Albert Hall din Londra.

Artista a ales să nu facă publică bătălia, dar a scris o melodie numită „Four Letter Word” pentru persoanele care sunt în aceeași situație.

„Mi s-a spus acum patru ani că nici măcar nu pot avea copii” a spus Jessie, conform Metro.co.uk. „Nu vă spun asta pentru simpatie din cauză că sunt una dintre milioanele de femei și bărbați care trec și vor trece prin asta”.

„Nu poate fi ceva ce ne definește, dar am dorit să scriu această melodie pentru mine în momentul meu de durere și tristețe. Am mai făcut-o și să-mi ofer fericire, să ofer celorlați ceva ce pot asculta în acel moment când totul devine foarte greu.”

În timp ce Jessie își ținea discursul sensibil, era privită din audiență de noul iubit, Channing Tatum, care a aplaudat-o pentru că și-a „vărsat inima pe scenă” într-o postare pe instagram după concert.

Concert

×