x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Johnny Depp a vorbit pentru prima dată despre acuzația de violență domestică

Johnny Depp a vorbit pentru prima dată despre acuzația de violență domestică

03 Oct 2018   •   11:22
Johnny Depp a vorbit pentru prima dată despre acuzația de violență domestică

Johnny Depp a afirmat că nu este un bărbat violent, după ce fosta sa soție l-a acuzat de abuz, afirmații care l-au transformat din „Cenușăreasa în Quasimodo”, potrivit actorului. 

În primul său interviu despre mariajul „violent” cu Amber Heard, actorul a declarat pentru revista GQ că ultimii trei ani s-au „simțit ca o situație perversă” care i-a fost indusă, notează Daily Mail
Johnny Depp a afirmat că oamenii se uită diferit la el, după ce Amber Hear a afirmat că a atacat-o în locuința lor din Los Angeles. De asemenea, în cadrul interviului, Johnny Depp i-a acuzat pe cei de la Hollywood că încearcă să-l înlătură și că este pregătit să se retragă, dacă conspirația împotriva lui va continua. 
Actorul a insistat că adevărul „va ieși la iveală”, iar reputația sa va fi curățată. 
Johnny Depp și Heard, în vârstă de 32 de ani, au divorțat în ianuarie 2017, după ce aceasta a depus o plângere împotriva actorului pentru violență domestică, cu un an înainte. Actrița a afirmat că cei doi au avut o ceartă, iar Depp i-ar fi aruncat cu un iPhone în față, învinețindu-i ochiul și obrazul. 
Actorul neagă acuzațiile și spune că a încercat să stea departe de ele, să păstreze tăcerea, însă totul a mers prea departe. Vedeta din Pirații din Caraibe a spus că reputația lui continuă să se înrăutățească, după ce mariajul său eșuat a început să fie tot mai mult în atenția publicului. 

×