x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Justin Bieber a părăsit brusc scena, în timpul unui concert! "Nu pretind că sunt perfect... nu sunt un robot"

Justin Bieber a părăsit brusc scena, în timpul unui concert! "Nu pretind că sunt perfect... nu sunt un robot"

02 Noi 2016   •   01:30
Justin Bieber a părăsit brusc scena, în timpul unui concert! "Nu pretind că sunt perfect... nu sunt un robot"

Cântăreţul canadian Justin Bieber a declarat că plecarea sa bruscă de pe scenă în timpul unui concert recent susţinut în Anglia a fost un act de frustrare, nu de furie, în contextul în care i-a fost dificil să comunice cu fanii care ţipau, relatează Reuters.

Vedeta a lăsat microfonul şi a părăsit scena după ce şi-a rugat fanii să nu mai ţipe între cântece în timpul unui concert susţinut pe 23 octombrie la Manchester.

"Există momente în care, ştiţi, spun un lucru greşit, pentru că sunt om şi nu pretind că sunt perfect... nu sunt un robot", le-a declarat în week-end artistul de 22 de ani fanilor din Glasgow, unde se afla în cadrul turneului "Purpose".

"Vor fi momente când mă voi supăra, când mă voi enerva sau când mă voi simţi frustrat, însă o să fiu mereu eu însumi pe scenă. Tot ceea ce am făcut a fost să îmi doresc ca oamenii să asculte (...) să mă audă un pic", s-a justificat cântăreţul pe reţelele de socializare.

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: Justin Bieber robot concert