x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Kim Kardashian a dezvăluit o întâmplare cu Kanye West, de dinainte să se cunoască

Kim Kardashian a dezvăluit o întâmplare cu Kanye West, de dinainte să se cunoască

10 Ian 2019   •   23:15
Kim Kardashian a dezvăluit o întâmplare cu Kanye West, de dinainte să se cunoască

Ei au fost prieteni apropiați timp de mulți ani înainte ca una dintre cele mai faimoase povești de dragoste din lume a început în 2012.

Kim Kardashian a dezvăluit că în 2007, înainte de relația dintre ea și soțul ei, Kanye West, el „și-a pus oamenii să-i sune pe oamenii ei” pentru a o invita la un concert de-ale lui.

Star-ul de 38 de ani a primit un Tweet cu mesajul „Mi-ar plăcea să o văd pe Kim purtând din nou trening Juicy Couture și geantă LV”.

Cu această ocazie, Kim a povestit : „Lucru interesant – în această poză mă duceam să mă înâlnesc cu Kanye pentru concertul MTV Awards”.

„Nu îl prea știam, dar oamenii lui i-au sunat pe ai mei lol și eram o fată din audiența concertului din Vegas. Am întâlnit-o și pe mama lui, Donda, în aceeași seară”.

Kim și Kanye au început să se întâlnească în 2012, la scurt timp după ce ea a divorțat de Kris Humphries, la doar 72 de zile de la nuntă. Cei doi s-au căsătorit în 2014 și au avut o ceremonie impresionantă în Italila.

Cei doi au împreună trei copii: North, în vârstă de 5 ani, Saint, în vârstă de 3 ani, și Chicago, care are 11 luni și a fost născut printr-o mamă purtătoare. Ei au spus că așteaptă un al patrulea copil, un băiețel folosind aceeași mamă.

 

×
Subiecte în articol: kanye Kim Kardashian intamplare