x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden La Navodari - A lasat Hora pentru rock

La Navodari - A lasat Hora pentru rock

de Catalina Iancu    |    08 Sep 2006   •   00:00
La Navodari - A lasat Hora pentru rock

Minune! O aparitie gothica in muzica din Romania. Cat pe ce sa n-o recunoastem pe interpreta Elena Vasile in noua ipostaza! A lasat trupa Hora si canta cu baietii de la Raza. Dar canta rock!

Jurnalul National: De la Hora ai ajuns la rock. Cum s-a petrecut aceasta schimbare? De fapt, ce te-a determinat sa schimbi macazul?
Hora a fost un proiect gandit si realizat de K1 si Dan Popi, in care mie mi s-a oferit o slujba. Mi-am facut treaba cat am putut de bine. Acum cant ce imi place si cum imi place. E ca si cum ai trece de la un serviciu la o afacere proprie. Toti ne dorim asta la un moment dat.

Ce ne poti spune despre colaborarea cu Marin Petrache Pechea?
Un mare muzician, de la care am invatat sa cant in orice conditii, un om de exceptie, de la care am invatat sa traiesc in Bucurestiul plin de pericole, departe de casa.

Te numeri printre putinele interprete din Romania care canta rock. Cum te percep acum admiratorii?
E devreme sa vorbim despre admiratori acum. Iubitorii de rock sunt suspiciosi inca si nu-mi iarta trecutul muzical. Sper sa reusesc sa-i conving pana la urma.

Cine iti realizeaza hainele, machiajul, accesoriile?
George Armani si Coco Chanel! Nici la piata nu ies fara sa-mi consult stilistii… O armata de esteti in slujba frumusetii mele… casnice!

Ai vreun lucru pe care il porti permanent cu tine?
O cruciulita de aur cu un lantisor (atunci cand nu e la amanet… viata e dura in rock!)

La ce spectacole ale trupelor straine ai fost (ca spectator) si ce artisti ti-ar placea sa intalnesti?
Obituary, Deftones, Lacrimosa, Depeche Mode… Mi-ar placea sa beau o cafea cu Doro Pesch si cu Robert Plant, in opinia mea cele mai mari voci ale planetei.

Ai avut parte de intamplari mai putin placute?
La un concert in Navodari, toata protipendada orasului stransa in piata mare si cuminte asezata pe scaune de plastic, dornica sa se culturalizeze. La a treia piesa, in care vorbim despre domnitele pline de nuri care se apuca de muzica si vor sa faca bani cu gura, domnii consilieri n-au mai rezistat si s-au ridicat ofuscati de pe scaune. Domnul Cotabita s-a sesizat si ne-a dat jos de pe scena, protejand astfel urechile sensibile ale doamnelor "consilier". Nu va puteti imagina ce mult le place rockul doamnelor din Navodari!

×
Subiecte în articol: rock antimonden