x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden La scena deschisa - Omul care aduce folkul

La scena deschisa - Omul care aduce folkul

de Catalina Iancu    |    19 Oct 2006   •   00:00
La scena deschisa - Omul care aduce folkul

Vasile Seicaru nu-si mai vede capul de-atatea treburi! Mai bine-zis, de-atatea festivaluri. Abia s-a intors din Italia, ca a si plecat in turneu prin tara.

Imaginati-va o scena in aer liber, cateva mii de romani, dar si italieni adusi de romani! S-a intamplat recent, la Zagarolo, la doar cativa kilometri de Roma. A plouat torential, dar publicul a stat sub umbrele pana la sfarsitul show-ului. Dar cine e omul care a adus ploaia si folkul in acelasi timp? Este vorba despre Vasile Seicaru, care a cantat numai live, asa cum face mereu. Artistul a incheiat concertul din prima seara, iar colegi in acest spectacol i-au fost Benone Sinulescu, Stela Popescu, Alexandru Arsinel, Victor Socaciu, Stefania Rares si Gabriel Cotabita. Evenimentul a fost organizat de ARI ( Asociatia Romanilor din Italia) si Ambasada Romaniei la Roma.

CASTANE SI VIN. Dar ce mai face Vale de cand ne-a incantat la "Folk You"? A participat cu Vlady Cnejevici la Chisinau, la Teatrul Verde, la un mare spectacol organizat de Iurie Rosca, vicepresedintele Parlamentului din Moldova de dincolo de Prut. A avut un turneu de zece zile prin localitatile: Moisei, Borsa, Campulung Moldovenesc, Turda, Bistrita, Barlad, Tecuci, Focsani si Ploiesti. Insa, un spectacol "de suflet", organizat de Teatrul Muzical "Nicolae Leonard", l-a sustinut la Galati, orasul sau natal. Nici nu s-a intors bine de la Festivalul Castanilor, unde a fost in juriu, ca l-au luat in primire cei de la Festivalul Vinului, care s-a desfasurat la Targu-Mures. Iar zilele trecute a sustinut un spectacol cu Mirabela Dauer, in Bucuresti. Astazi a inceput un nou turneu care cuprinde urmatoarele orase: Resita, Sibiu, Alba Iulia, Ramnicu-Valcea si Braila. Pe scurt, publicul are nevoie de folk. Are nevoie de Vasile Seicaru.

EMOTIONANT
"De regula cant in sali de spectacol, dar si in aer liber. Show-urile sunt, de fiecare data, emotionante si foarte vii. Participa spectatori tineri, care descopera folk-ul, dar si spectatorii mei care vin in numar mare la intalnirile propuse" - Vasile Seicaru

×
Subiecte în articol: antimonden