x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden La vară vom circula în Mihai Trăistariu!

La vară vom circula în Mihai Trăistariu!

de Anca Stanescu    |    12 Mai 2008   •   00:00
La vară vom circula în Mihai Trăistariu!

"Du-mă, du-mă, măi Mihai/Du-m-acasă, ce mai stai/Du-mă cu taxiul tău/Că sînt obosită rău”
Aşa îi putem cînta de la 1 iunie lui Mihai Trăistariu. N-am înnebunit (încă)! Mihăiţă, adică băiatul cîntător de cinci octave şi o terţă, s-a hotărît să nu ne mai transporte doar pe înaltele sale acorduri, ci şi pe…patru roţi.



"Du-mă, du-mă, măi Mihai/Du-m-acasă, ce mai stai/Du-mă cu taxiul tău/Că sînt obosită rău”
Aşa îi putem cînta de la 1 iunie lui Mihai Trăistariu. N-am înnebunit (încă)! Mihăiţă, adică băiatul cîntător de cinci octave şi o terţă, s-a hotărît să nu ne mai transporte doar pe înaltele sale acorduri, ci şi pe…patru roţi. El îşi va deschide, o dată cu începutul verii, o firmă de taxi care îi poartă numele. "Mihai Taxi” va funcţiona la început în Constanţa, urmînd ca, pînă vara viitoare, să apară şi în Bucureşti, iar în doi-trei ani în toată ţara. Asta este şi ambiţia lui Mihai: să fie patronul primei firme de taxi care va avea maşini în fiecare oraş din ţară. Cum crede că va face faţă concurenţei? Prin accesibilitate şi preţuri minimale. "Voi căuta să vin întotdeauna în sprijinul clienţilor. De altfel, deviza noastră va fi: ieftin şi rapid! Ce-şi doreşte cel mai mult un cetăţean care alege să meargă cu taxiul?...Să-l coste cît mai puţin şi să ajungă repede şi eficient la locul dori!”, afirmă cîntăreţul. Artistul îşi propune să ofere tombole cu premii pentru clienţii care vor prefera să circule cu Mihai Taxi.


HAI LA SALONUL DE ÎNFRUMUSEŢARE! Atenţie!...Mihăiţă nu vine doar în sprijinul viitorilor săi clienţi, ci şi în cel al angajaţilor săi. El şi-a dus deja cele cinci dispecere la cîte o şedinţă gratuită la un salon de înfrumuseţare, ca să le facă să arate demne de o companie de taxi de nivel naţional. În plus, pentru a-şi cunoaşte mai bine cei 104 şoferi care vor profesa la compania sa de taximetrie, a organizat şi un meci de fotbal dotat cu premii pentru echipa cîştigătoare.


FOTBAL LA DOUĂ SĂPTĂMÎNI. Şoferii vor avea parte şi de activităţi recreative. La fiecare două săptămîni Mihai le va închiria o sală de sport unde vor putea juca fotbal în voie. Însoţiţi de patron, care le va fi arbitru şi va premia întotdeauna echipa cîştigătoare.

Deşi maşinile inscripţionate cu Mihai Taxi vor circula deja pe străzi de la 1 iunie, lansarea oficială a companiei de taximetrie va avea loc la 7 iunie într-un concert organizat în Mamaia pe platoul de la Radio Vacanţa.
Mihai Trăistariu îi va deschide în curînd şi iubitei sale, Ioana, un cabinet de kinetoterapie. În plus, pe sora sa, Geanina, profesoară de matematică, o va ajuta să-şi deschidă un restaurant chinezesc în Iaşi, iar unuia dintre cei trei fraţi, Vasile Trăistariu, pictor şi profesor de desen la un liceu din Piatra Neamţ, îi va deschide o galerie de artă.
Aşadar, se anunţă o perioadă plină de afaceri. Dar în mod digur Mihăiţă Trăistariu ţşi va face timp şi pentru nenumăratele-i cîntări...

×
Subiecte în articol: antimonden mihai