x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Lady Gaga a rupt logodna cu Taylor Kinney

Lady Gaga a rupt logodna cu Taylor Kinney

20 Iul 2016   •   12:05
Lady Gaga a rupt logodna cu Taylor Kinney

Diva muzicii pop Lady Gaga şi actorul Taylor Kinney au rupt logodna, potrivit informaţiilor apărute în mass-media americane, relatează AFP.

Cântăreaţa americană a fost văzută fără inelul de logodnă în fotografiile pe care le-a postat pe Instagram din Mexic, unde participă la acţiuni de binefacere pentru copiii defavorizaţi.

Nici Gaga, nici Kinney nici purtătorii lor de cuvânt nu au comentat aceste informaţii publicate de E! News şi TMZ, care citează surse anonime, potrivit cărora cuplul s-ar fi despărţit.

Nu se ştie dacă diva muzicii pop cunoscută pentru ţinutele sale extravagante a restituit inelul de logodnă, în formă de inimă oferit în februarie anul trecut de Kinney, cu care Lady Gaga s-a afişat constant pe Instagram, reţeaua de socializare preferată a cântăreţei.

E! News a indicat că nu ştie care este motivul acestei despărţiri.

Lady Gaga l-a cunoscut pe Kinney (35 de ani) în 2011 pe platoul de filmare a videoclipului 'You & I'. Doi ani mai târziu ea mărturisea că actorul este nu doar iubitul ei ci şi cel mai bun prieten.

Lady Gaga a recunoscut în trecut că i-a fost greu să păstreze mult timp o relaţie, deoarece partenerii ei sunt adesea intimidaţi de celebritatea sa, ori le este greu să-şi asume libertinajul ei sexual, inclusiv bisexualitatea sa.

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: Lady Gaga logodna taylor kinney