x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Lansare - Elena Basescu a fost (iar) vedeta

Lansare - Elena Basescu a fost (iar) vedeta

de Anca Stanescu    |    26 Ian 2007   •   00:00
Lansare - Elena Basescu a fost (iar) vedeta

Elena Basescu a devenit ambasadoare. De ziua Unirii Principatelor Romane, Elena Basescu a preferat sa vorbeasca in limba lui Shakespeare la o prezentare de produse pentru ingrijirea parului. Iar accentul l-a imprumutat de la Iliescu… Uh!

Asadar, a calcat pe urmele tatalui? Nici vorba. Fiica presedintelui a descoperit utilitatea produselor Henkel si a inceput sa le foloseasca la greu. Asa ca a devenit vedeta unui show de prezbaseentare ce a anuntat un eveniment revolutionar: lansarea unei game noi de ingrijire a parului, marca Schwarzkopf, si anume gama-tratament Gliss. Dar unde a inceput totul? In strada Floreasca, intr-un soi de hala dezafectata (a unei foste intreprinderi) reinnoita sub eticheta mondena de Club Fratelli. Data exacta? Miercuri, la 8 fara 10 (seara). Ce conteaza ca ora anuntata era 7?

Deh, nici bine cunoscuta punctualitate germana nu mai e la pret cand vine vorba de intarzierea romaneasca. Cand s-a sfarsit? Tot acolo, peste doar un sfert de ora. Asadar, fetele harnicute au muncit de dimineata ca sa straluceasca 15 minute pe scena. Ce s-a mai petrecut intre timp? Manechinele au defilat imbracate, fara exceptie, in rochii negre si simple. Probabil ca sa iasa in evidenta podoaba capilara!

Fetele au aparut cu parul ondulat, incretit, prins cu fasii rosii sau "fixat" cu andrele in stil japonez. La final, am constatat ca, de bine ce stie limba romana, Elena Basescu ne-a delectat intr-o neaosa… engleza. Sa-i fi fost mentor chiar fostul presedinte? Oricum, dupa accent asa ai fi fost tentat sa crezi…

Ora 8 si 5 minute: luminile s-au stins, fotografii s-au retras de langa scena si au napadit pe Elena… Am avut senzatia ca s-a incheiat inainte de a incepe. Asa se intampla cand preludiul si postludiul sunt cele mai lungi!

×
Subiecte în articol: antimonden elena