x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Le-a pus Snoop Dogg mâna în cap: 4.000 de turişti în Bogata

Le-a pus Snoop Dogg mâna în cap: 4.000 de turişti în Bogata

04 Apr 2016   •   19:59
Le-a pus Snoop Dogg mâna în cap: 4.000 de turişti în Bogata
Sursa foto: Cartoane decupate cu silueta rapperului Snoop Dogg au fost plasate la locul desfăşurării festivalului Jazz in the Park (terenul de fotbal al localităţii) pentru ca turiştii să poată face poze cu promotorul involuntar al comunei Bogata. Intrarea a fost gra

Comuna Bogata, din judeţul Mureş, a început să culeagă roadele erorii făcute de faimosul rapper american Snoop Dogg, cu două săptămâni în urmă. Snoop Dogg a dat "check-in" din greşeală în Bogata, Mureş, pe o reţea de socializare, în timpul vizitei făcute în capitala Columbiei, Bogota, generând un val de comentarii amuzate din partea fanilor români. Ieri, 4.000 de turişti au vizitat Bogata la un festival de jazz organizat în acum faimoasa comună.

Pentru a profita de notorietatea pe care Bogata a căpătat-o în ultimele săptămâni, Alin Vadia, organizatorul festivalului "Jazz in the Park", a decis să mute evenimentul din Cluj în localitatea mureşeană.

"Am descoperit localitatea odată ce a fost mediatizată, am descoperit că Bogata figurează şi în Cartea Recordurilor, cu cel mai scurt tunel din lume, satul e înconjurat din trei părţi de râul Mureş, e ca o peninsulă, se poate merge cu barca pe un traseu de 18 kilometri, este o zonă foarte frumoasă, iar genul acesta de eveniment ne arată că poate sunt multe locuri din România nedescoperite", a declarat directorul festivalului.

Peste 4.000 de turişti au sosit, ieri, la Bogata, pentru a lua parte la concertele susţinute de trupe precum Jazzybirds, Les Nuages sau Danaga. Vizitatorii au fost încurajaţi să doneze şi bani pentru amenajarea unui parc în comuna mureşeană, spre bucuria primarului Laszlo Barta, care a vorbit de o întâlnire predestinată cu "domnul Snoop Dogg".

"Iată că noi, iubitorii de artă, şi domnul Snoop Dogg, care ştie să cânte, dintr-o greşeală ne-am cunoscut, ne apropiem şi încercăm să ne apropiem pas cu pas. Tineretul care are internet s-a animat, presa a mediatizat şi eu nu pot decât să fiu mândru că numele Bogata este tot mai des rostit", a declarat primarul, care vede în festivalul de jazz o repetiţie pentru un eventual concert pe care Snoop Dogg l-ar putea susţine la Bogata.

"Organizatorii Jazz in the Park au dezvoltat acest concept şi, pas cu pas, am făcut acest festival, care se doreşte a fi o repetiţie în eventualitatea unui mare eveniment. Am vrut să câştigăm - afacerea este atunci când ambele părţi câştigă - organizatorii Jazz in the Park au vrut să devină mai cunoscuţi prin muzica lor şi, în acelaşi timp, să ne facem cunoscută comuna", a spus primarul.

În cadrul evenimentului s-au promovat şi specialităţile culinare locale, fiind inventat şi un preparat nou – Porchetta de Bogata – ocazie cu care a fost sacrificat şi gătit chiar porcul primarului Laszlo Barta.

După ce a aflat de isteria creată de faptul că a confundat Bogota cu Bogata atunci când a dat check-in pe reţeaua de socializare, rapperul Snoop Dogg a trimis un mesaj fanilor din România, afirmând că îşi doreşte să ajungă în comuna mureşană cât mai curând.

×
Subiecte în articol: snoop dogg bogata judetul mures jazz festival