x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Leonardo DiCaprio investeşte în artă

Leonardo DiCaprio investeşte în artă

25 Noi 2012   •   17:56
Leonardo DiCaprio investeşte în artă
Sursa foto: ROBYN BECK / AFP

Actorul Leonardo DiCaprio a participat recent la mai multe licitaţii de artă în New York, unde filmează pentru "Wolf of Wall Street", şi vrea să achiziţioneze tablouri celebre pentru colecţia personală, informează contactmusic.com.

DiCaprio a fost văzut admirând la galeria Eykyn Maclean "Flori" al lui Andy Warhol. Actorul a participat la o licitaţie de artă contemporană la casa Christie's.

Leonardo DiCaprio este considerat unul dintre cei mai talentaţi actori de la Hollywood. A debutat devreme, fiind considerat în epocă un copil minune al cinematografiei americane. Printre primele sale filme se numără "What's Eating Gilbert Grape" (1993), în care a jucat alături de Johnny Depp, şi "Jurnalul unui baschetbalist" (1995). A avut mare succes la public, după ce a jucat în "Romeo şi Julieta", în 1996.

În ultima vreme, DiCaprio s-a specializat în biografii ale unor mari personalităţi. El a jucat rolul pionierului aviaţiei Howard Hughes, în "Aviatorul", care i-a adus, în 2005, a doua dintre cele trei nominalizări la premiile Oscar. Actorul a mai jucat în "Cârtiţa" (2006) şi "Shutter Island" (2010), regizate de Marin Scorsese, dar şi în filmul lui Christopher Nolan - "Inception", lansat în cinematografe în 2010. În 2011 Leonardo DiCaprio a jucat în "J. Edgar", în regia lui Clint Eastwood.

×